Biste li pogodili?

Ovo je nova Miss Universe Buenos Airesa, nitko ne vjeruje koliko ima stvarno godina: "Želim ovako izgledati kad i ja napunim toliko"

Alejandra Marisa Rodriguez Alejandra Marisa Rodriguez Alejandra Marisa Rodriguez/Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Alejandra Marisa Rodriguez - 9 Alejandra Marisa Rodriguez - 7 Alejandra Marisa Rodriguez - 1 Alejandra Marisa Rodriguez - 2 Alejandra Marisa Rodriguez Alejandra Marisa Rodriguez - 10 Alejandra Marisa Rodriguez - 5 Alejandra Marisa Rodriguez - 6 Alejandra Marisa Rodriguez - 4 Alejandra Marisa Rodriguez - 11 +2 Alejandra Marisa Rodriguez - 8 Galerija

Alejandra Marisa Rodriguez nova je Miss Universe Buenos Airesa, a laskavu je titula stekla u dobi od 60 godina.

Novinarka i pravnica Alejandra Marisa Rodriguez proglašena je novom Miss Universe Buenos Airesa i time se kvalificirala za daljnje natjecanje za Miss Universe Argentine, a osim njene ljepote sve je zaintrigirao još jedan detalj koji se veže uz nju.

Naime, Alejandra ima 60 godina, a priliku za prijavu na natjecanje dobila je nakon što je 2023. godine ukinuta starosna granica koja je vrijedila od 1958. godine i prema kojoj su se na izboru mogle natjecati samo žene između 18 i 28 godina starosti. Prema novim pravilima natjecateljica sada samo mora biti punoljetna.

"Jako sam uzbuđena i počašćena osvojenom titulom. Želim pokazati svim ženama da ljepota nije vezana uz godine te da možemo razbiti predrasude", izjavila je Alejandra za tamošnje medije.

Biste li pogodili koliko Alejandra ima godina?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Otkrila je i kako se tajna njezine ljepote krije u vježbanju, zdravoj prehrani i njezi lica te dodala kako je razvedena i da živi sama pa se našalila na svoj račun kako je i to možda pomoglo pri njenoj pobjedi.

Alejandru na profilu na Instagramu trenutačno prati više od 26 tisuća ljudi, a na kojem je podijelila i fotografiju s izbora za miss na kojoj pozira s krunom i lentom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Francy Lezcano (@miss.universo_buenos_aires)

"Najljepša, zauvijek", "60 godina???", "Ta je ljepota zaslužila krunu", "Želim ovako izgledati kad napunim 60 godina", "Opa!!! Čestitam, kakvo veliko postignuće", "Jako hrabro", "Kako lijepo, čestitke", "Kraljica", komentirali su njezini pratitelji.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Autobus Lepe Brene za turneju - 2 Autobus Lepe Brene za turneju - 1 Autobus Lepe Brene za turneju - 3 Lepa Brena +27 Lepa Brena - 4 Celebrity Snimka autobusa u kojem Lepa Brena obilazi regiju širi se društvenim mrežama, jasno je i zašto je privukao toliku pozornost

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 8 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 +28 Nives Celzijus - 1 Celebrity Samo Nives Celzijus može ovako izgledati dok radi teški fizički posao, a pokazala je i da je prava majstorica: ''Svaka čast, ovo ne viđamo svaki dan!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene