sve to uz zanimljivu fotku!

Bujna Slavonka pohvalila se brojem ponuda za brak koje je dobila na Valentinovo, pa potražila savjet svojih pratitelja!

Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 4 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 4 +20 Claudia Rivier - 3 Galerija

Claudia Rivier objavila je romantičnu fotografiju povodom Valentinova, a u opisu je otkrila da ima čak nekoliko udvarača.

Claudia Rivier, ili bujna Slavonka kako ju mnogi voli nazvati, podijelila je novu zavodljivu fotografiju povodom Dana zaljubljenih.

Pozirala je u bijelom čipkastom donjem rublju, a u prvom planu već su po običaju bile njene bujne grudi.

No, u opisu je otkrila nešto vrlo zanimljivo.

''Dobila sam sedam ponuda za brak za ovo Valentinovo. Trebam li prihvatiti nekoga'', upitala je svojih više od milijun pratitelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Rivier (@claudiarivier)

''Ja bih prihvatila više od jednog da sam na tvom mjestu'', odgovorila joj je jedna pratiteljica, a drugi su joj pisali: ''Ne na slijepo. Zapamti, tvoje tijelo je savršen mamac za požudu. Uvjeri se da je zaljubljen, a ne požudan prema vama'', Ako voliš jednog od njih i oni vole tebe i misliš da si spremna, ja bih rekao da. Ljubav može biti kocka, ne možemo vidjeti budućnost, ali život je također i u tome da riskiramo''.

Pogledaji ovo Claudia Rivier - 2 Celebrity Najbujnija Slavonka samo je lišćem prekrila najintimnije dijelove tijela: ''Eva i originalni grijeh...''

Claudia je u vrlo kratkom roku stekla ogromnu popularnost na Instagramu.

"Ni u milijun godina ne bih pomislila da će mi grudi ovoliko narasti. Nikada nisam bila ni na kakvoj operaciji niti sam radila ikakve korekcije na grudima, a nisam koristila ni suplemente ili bilo što drugo što danas postoji na tržištu. Ovo je jednostavno bila genetika, i to čak ne direktna od mojih roditelja, već od njihovih... I dodatnih 30 kilograma", napisala je jednom prilikom Claudia na svojem profilu na Instagramu.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Škrgatić i Miran Kurspahić - 7 Mirna Škrgatić i Miran Kurspahić - 6 Mirna Škrgatić i Miran Kurspahić - 5 Mirna Škrgatić i Miran Kurspahić - 4 +22 Mirna Škrgatić i Miran Kurspahić - 3 Celebrity Prekinuo je jedan od naših najosebujnijih parova, glasine o kraju ljubavi sami su potvrdili!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović s bakom i djedom - 1 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 2 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 3 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 4 +26 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 5 Celebrity Prijović objavila preslatki selfie s bakom i djedom, evo i tko je od njih dvoje veći Aleksandrin fan!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene