poseban dan

Kolinda Grabar-Kitarović kopirala Kate Middleton, a svi su gledali i u mladu zastupnicu

Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Patrik Macek/Pixsell 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Kate Middleton u zelenoj haljini - 3 Kate Middleton u zelenoj haljini - 2 Kate Middleton u zelenoj haljini - 1 Jadranka Kosor Sanja Radolović Sanja Radolović +6 Sanja Radolović Galerija

U Hrvatskom saboru danas se odvio svečan događaj, a naše političarke za tu prigodu posebno su se sredile.

Saborski zastupnici izabrani 17. travnja okupili su se u četvrtak u Hrvatskom saboru na prvoj, konstituirajućoj sjednici novog, 11. saziva od neovisnosti, a uz njih su na svečanoj sjednici i brojni drugi visoki uzvanici.

Posebno su se među masom isticale naše političarke, a za događaj su se svečano sredile.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović stigla je u smaragdno zelenoj haljini s remenom i dužine do ispod koljena, a nosila je i torbicu s cirkonima te punđu koja je cijelom outfitu dala dozu elegancije.

Zanimljivo je da je istu haljinu jednom nosila i princeza Kate Middleton, a kako je njoj pristajala, pogledajte u galeriji. Haljinu je dizajnirala Edeline Lee, a cijena joj je oko 1000 eura.

Kome haljina bole pristaje?

  • Kolindi
  • Kate

Ukupno glasova:

Sve poglede krala je mlada političarka SDP-a Sanja Radolović u plavoj čipkastoj haljinici i boleru, a u prvim redovima sjedila je i bivša premijerka Jadranka Kosor u crnim svečanim hlačama te bijelom sakou i košulji sa srebrnim detaljima.

Ona je u Sabor stigla sa štakom, a ovo nije htjela propustiti unatoč tome što je nedavno bila na operaciji.

Kako su se ostale političarke sredile, pogledajte u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Kolinda Grabar-Kitarović Nekad i sad Kolinda Grabar-Kitarović slavi 56. rođendan, prisjetite se kako je izgledala u počecima svoje političke karijere!

Pogledaji ovo Sanja Radolović Celebrity Ovakav prorez u našem Saboru ne viđa se svaki dan, pogledajte hrabro izdanje zastupnice za sjednicu!

Pogledaji ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 7 Celebrity Ovako Kolinda tretira skupe modne dodatke, torbicu od čije će vam se cijene zavrtjeti elegantno je položila na pod!

Pogledaji ovo Jadranka Kosor - 2 Celebrity Kosor pozirala na štakama ispred grafita u Zagrebu koji je ukrao svu pažnju: "Usklađena s pozadinom!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Teodora Džehverović - 9 Teodora Džehverović - 8 Teodora Džehverović - 6 Teodora Džehverović - 4 +26 Teodora Džehverović - 3 Celebrity Haljina sirena-kroja istaknula je bujno poprsje srpske pjevačice, koja se ovako uredila posebnim povodom

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović - 3 Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović - 2 +27 Marija Šerifović - 1 Celebrity Znate li što je Marija Šerifović dobila od srpske vlade nakon pobjede na Eurosongu? Bit će vam smiješno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene