Još treba pomoć

Jadranka Kosor nije se skroz oporavila od operacije, ali uz svog najdražeg muškarca ne skida osmijeh s lica!

Jadranka Kosor Jadranka Kosor Josip Moler/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor - 2 Jadranka Kosor - 1 Jadranka Kosor - 3 Jadranka Kosor - 1 Jadranka Kosor - 2 Jadranka Kosor i Stjepan Mesić - 2 Jadranka Kosor Jadranka Kosor - 2 Jadranka Kosor Jadranka Kosor +19 Jadranka Kosor - 1 Galerija

Jadranka Kosor prošetala Zagrebom u društvu sina Lovre, a i dalje se kreće uz pomoć štaka.

Naša bivša premijerka Jadranka Kosor prošetala je Zagrebom, no čini se kako se još uvijek nije u potpunosti oporavila od operacije koljena pa se i dalje kreće uz pomoć štaka.

No 70-godišnja Jadranka bila je dobro raspoložena, odjevena u crni komplet s hlačama i plavom majicom, a društvo joj je pravio sin Lovro.

Jadranka je Lovru dobila 1994. godine, a njegov je otac sportski novinar Ivo Škopljanac, koji je preminuo 2013. nakon kratke i teške bolesti. U listopadu 2015. godine Lovro se vjenčao s dugogodišnjom djevojkom Mateom, s kojom je dobio i sinčića.

Pogledaji ovo Jadranka Kosor i Stjepan Mesić - 1 Celebrity Jadranka Kosor objavila je fotku s našim političarem s kojim si nije bila dobra: ''Ova fotografija je za udžbenik!''

Premijerka ne voli puno pričati o svojoj obitelji, no poznato je da je jako bliska sa svojim sinom jedincem, a jednom je prilikom otkrila da se dobro snašla u ulozi bake jer je i nju sama odgajala baka. Lovro je, inače, ugledan član akademske zajednice. Doktorirao je prije svoje 30. godine i radi na Odsjeku za komparativnu književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a objavio je i vlastitu knjigu.

Inače, bivša premijerka je na operaciji koljena bila u studenom prošle godine, a o svom oporavku redovito izvještava pratitelje putem društvenih mreža.

Pogledaji ovo Jadranka Kosor - 1 Celebrity Jadranka Kosor komentirala golišave fotke novog ministra koje je naglo obrisao, nisu joj uspjele promaknuti!

Otkako je obznanila vijest da je operirala koljeno, pristižu joj brojne poruke podrške i želje za što bržim oporavkom.

"Sretno, vjerujem da ćete se uspješno i brzo oporaviti, kao uvijek. Vi ste borac", napisao joj je jedan korisnik X-a, a ona mu je odgovorila: "Hvala Vam. Teško je, ali ide."

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 6 Meghan Markle i princ Harry - 7 +27 Meghan Markle i princ Harry - 5 Celebrity Širi se snimka u kojoj Meghan Markle tjera nepoznatu ženu dalje od princa Harryja, a ona je htjela samo jedno!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea - 8 Renata Končić Minea - 7 Renata Končić Minea - 9 Renata Končić Minea - 6 +26 Renata Končić Minea - 3 Celebrity Minea u haljini kao s crvenog tepiha najavila novu emisiju hit-showa, ali čini se da ovaj put neće biti samo smijeha: "Suza je sama krenula"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene