Malo pretjerano?

Širi se snimka u kojoj Meghan Markle tjera nepoznatu ženu dalje od princa Harryja, a ona je htjela samo jedno!

Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 6 Meghan Markle i princ Harry - 7 Meghan Markle i princ Harry - 5 Meghan Markle i princ Harry - 4 Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry - 9 +21 Meghan Markle i princ Harry - 8 Galerija

Meghan Markle nije dopustila nepoznatoj ženi da se fotografira pokraj princa Harryja na polo turniru u Miamiju, a snimka tog trenutka širi se drušvenim mrežama.

Meghan Markle i princ Harry bili su glavne zvijezde polo turnira u Miamiju gdje su ih kamere pratile u stopu, zabilježile su čak i njihov rijetki javni poljubac, a sada se širi snimka koja ih pokazuje u malo drugačijoj situaciji.

Riječ je o poprilično neugodnom trenutku kada Meghan govori nepoznatoj ženi koja se htjela fotografirati pokraj Harryja, da ne može pozirati pored njezina supruga i zatražila od nje da se makne od njega, pritom inzistirajući da ona bude pokraj princa.

Je li reakcija Meghan Markle pretjerana u ovoj situaciji?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Prince Harry & Meghan Markle (@sussexroyal_hm)

Samo nekoliko trenutaka prije toga, Meghan je poljubila Harryja, slaveći njegovu pobjedu na turniru, a zanimljivo je i da je uz njih cijelo vrijeme bila Netflixova snimateljska ekipa koja je to zabilježila za potrebe njihovih novih serija.

Pogledaji ovo Meghan Markle - 1 Celebrity Meghan Markle usporedili su sa ženom koja je sličan razdor u kraljevskoj obitelji napravila već ranije

One će biti fokusirane na kuhanje i američko polo prvenstvo, priopćili su iz streaming servisa. Projekti su dio višegodišnjeg ugovora između Netflixa i tvrtke Archewell Productions, koju je osnovao kraljevski par 2020. godine, nakon što su odstupili s dužnosti viših članova britanske kraljevske obitelji i preselili se u Sjedinjene Države.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea - 8 Renata Končić Minea - 7 Renata Končić Minea - 9 Renata Končić Minea - 6 +26 Renata Končić Minea - 3 Celebrity Minea u haljini kao s crvenog tepiha najavila novu emisiju hit-showa, ali čini se da ovaj put neće biti samo smijeha: "Suza je sama krenula"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Amar i Alma Bukvić - 1 Amar i Alma Bukvić - 2 Amar i Alma Bukvić - 3 Amar Bukvić +25 Amar i Alma Bukvić - 5 Celebrity Uz naš domaći par ne veže se niti jedan skandal, a ovakvi prizori govore da su zaljubljeni kao prvog dana!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene