Je li ovo bilo samo za kamere ili?

Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry - 5 Meghan Markle i princ Harry - 4 Meghan Markle i princ Harry - 6 Meghan Markle i princ Harry - 8 Meghan Markle i princ Harry - 7 Meghan Markle i princ Harry - 9 Meghan Markle i princ Harry +20 Meghan Markle Galerija

Meghan Markle i princ Harry izmijenili su poljubac na polo utakmici u Miamiju na kojoj je on sudjelovao kao jedan od igrača.

Meghan Markle i princ Harry razmijenili su romantični poljubac na humanitarnoj polo utakmici u Miamiju, a koji su snimili fotografi koji su se tamo našli.

42-godišnja Meghan poljubila je Harryja pred svima nakon što mu je uručila nagradu koju je osvojio, dok je dodatnu pozornost privukla njezina haljina s prorezom s prednje strane, ispod koje nije obukla grudnjak, a nosile je i cipele s vrtoglavo visokim potpeticama. Par inače nema naviku razmjenjivati nježnosti u javnosti i ovo je bila rijetka prilika u kojoj ih se moglo vidjeti tako intimne.

Je li ovaj poljubac bio samo za kamere?

  • Da, vidi se da je namješten.
  • Meni izgledaju prirodno, slatki su.
  • S njima se nikad ne zna!

Ukupno glasova:

Mnoge je ovaj trenutak podsjetio na davnu 1985. godinu kad je glavnu nagradu svom suprugu Charlesu uručivala i princeza Diana.

Pogledaji ovo Meghan Markle - 1 Celebrity Meghan Markle usporedili su sa ženom koja je sličan razdor u kraljevskoj obitelji napravila već ranije

Inače, ovih se dana pročula vijest da Meghan i Harry produciraju dvije skorašnje Netflixove serije koje će se fokusirati na kuhanje i američko polo prvenstvo, priopćili su iz streaming servisa. Projekti su dio višegodišnjeg ugovora između Netflixa i tvrtke Archewell Productions, koju je osnovao kraljevski par 2020. godine, nakon što su odstupili s dužnosti viših članova britanske kraljevske obitelji i preselili se u Sjedinjene Države.

Pogledaji ovo Meghan Markle Celebrity Procurili detalji novog poslovnog poteza Meghan Markle, vraća se svojoj nekadašnjoj velikoj strasti!

Prva nova serija fokusirat će se na kuhanje, vrtlarstvo, zabavu i prijateljstvo. Markle je izvršna producentica, potvrdili su iz Netflixa. Druga serija pratit će američko polo prvenstvo u Wellingtonu na Floridi i osigurat će novi pogled na natjecanje i društvenu scenu polo industrije. Markle i princ Harry izvršni su producenti polo showa.

Obje serije su u ranoj produkciji, a naslovi i datumi izlaska bit će objavljeni u sljedećim mjesecima, najavili su iz Netflixa.

Nove serije uslijedit će nakon drugih projekata kraljevskog para, uključujući Netflixov dokumentarac "Harry & Meghan" iz 2022. godine.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Brkić Ivana Brkić Ivana Brkić Ivana Brkić +13 Ivana Brkić Nekad i sad Bila je naša najveća teen zvijezda, no onda je samo nestala sa scene i pridružila se vjerskoj zajednici, a evo što se danas o njoj zna

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Petrović - 8 Marija Petrović - 7 Marija Petrović - 6 Marija Petrović - 5 +15 Marija Petrović - 4 Zanimljivosti Tko je srpska Rozga koja je svima zapela za oko u hit-showu? Sličnost je sve šokirala: "Ja bih ju poslala nek ju vodi Huljiću!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene