sjećate se Ivane Brkić?

Bila je naša najveća teen zvijezda, no onda je samo nestala sa scene i pridružila se vjerskoj zajednici, a evo što se danas o njoj zna

Ivana Brkić Ivana Brkić Ranko Šuvar/Cropix 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Brkić Ivana Brkić Ivana Brkić Ivana Brkić Ivana Brkić In Magazin: Dječje zvijezde danas - 2 Ivana Brkić i Miroslav Ćiro Blažević Ivana Brkić Ivana Brkić Ivana Brkić +7 Ivana Brkić Galerija

Ivana Brkić svojevremeno je bila jedna od naših najvećih teen zvijezda, no na vrhuncu slave je prekinula karijeru i potpuno se povukla iz javnosti.

Ivana Brkić bila je jedna od naših najpopularnijih pjevačica početkom novog milenija, a bez njezinih pjesama, poput "Oči boje kestena", "Previše od mene tražiš" i "Samo šuti", i danas su nezamislive mnoge zabave.

Stoga ne čudi da se mnogi i dalje pitaju što se dogodilo s nekadašnjom velikom teen zvijezdom, koja je nakon goleme slave odlučila potpuno nestati sa scene, ali i iz javnosti.

Jednom je prilikom rekla kako se jednostavno zasitila glazbe i da joj se ne namjerava vratiti.

"Sad nekako malo kad se sjetim uhvati me nostalgija. Kad sam prestala prva godina mi je bila najteža, čudno ti je jer nisi navikao na normalan život", priznala je Ivana u IN Magazinu.

Poznato je i da se Ivana pridružila Jehovinim svjedocima i 2006. godine je krštena u toj vjerskoj zajednici, a fotografije s tog događaja možete pogledati u našoj galeriji.

Dugo se nagađalo i da je to bio pravi razlog njezina odlaska sa scene.

Pogledaji ovo In Magazin: Dječje zvijezde danas inMagazin Gdje su danas neke od najvećih domaćih dječjih zvijezda? Evo kako žive Teensi, Mali Mate i Ivana Brkić!

O Ivani se zadnjih godina ne zna puno, a prema zadnjim dostupnim informacijama živi u Ljubljani sa suprugom Emirom Mesićem. Nema ni društvene mreže, a prije nekoliko godina je jako jasno dala do znanja da više ne bi htjela biti popularna.

Ivana je karijeru započela sa svega 13 godina kada je objavila prvi singl "Svaki pogled tvoj". Još otkako je bila djevojčica zanimala se za glazbu, a svemu je pridonijela i njezina majka Dragica, koja se glazbom bavila 80-ih i 90-ih godina. U Zagrebu i okolici Ivanina je majka pjevala narodnu glazbu, no ona je odlučila krenuti u nešto drugačijem smjeru. Do svoje 16. godine postala je prava ikona, a nakon što je objavila pjesmu "Prste k sebi" osvojila je i vojsku obožavatelja u Hrvatskoj, ali i regiji.

Tijekom svoje karijere dobila i nekoliko važnih nagrada, a nitko joj još danas ne može osporiti da je uistinu bila jedna od najvećih teen zvijezda ovih prostora.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 5 Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 1 +24 Jennifer Aniston - 3 Celebrity Što se dogodilo s licem Jennifer Aniston? Zvijezda Prijatelja iznenadila je izgledom na naslovnici časopisa!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danilo i Rade Šerbedžija - 1 Danilo i Rade Šerbedžija - 2 Danilo i Rade Šerbedžija - 3 Danilo Šerbedžija +25 Danilo Šerbedžija Celebrity Jedini sin Rade Šerbedžije s godinama je sve sličniji ocu, a glumac ga je dobio s prvom suprugom, koju je snašla tragična sudbina

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene