evo ih opet

Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry s Archiejem 2019. godine Princ Harry i Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 14 Princ Harry i Meghan Markle - 9 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 2 +19 Meghan Markle i princ Harry Galerija

Meghan Markle i princ Harry produciraju dvije nove Netflixove serije, a poznato je i o čemu će biti.

Princ Harry i supruga Meghan Markle produciraju dvije skorašnje Netflixove serije koje će se fokusirati na kuhanje i američko polo prvenstvo, priopćili su iz streaming servisa.

Projekti su dio višegodišnjeg ugovora između Netflixa i tvrtke Archewell Productions, koju je osnovao kraljevski par 2020. godine, nakon što su odstupili s dužnosti viših članova britanske kraljevske obitelji i preselili se u Sjedinjene Države.

Pogledaji ovo Meghan Markle Celebrity Procurili detalji novog poslovnog poteza Meghan Markle, vraća se svojoj nekadašnjoj velikoj strasti!

Prva nova serija fokusirat će se na kuhanje, vrtlarstvo, zabavu i prijateljstvo. Markle je izvršna producentica, potvrdili su iz Netflixa. Druga serija pratit će američko polo prvenstvo u Wellingtonu na Floridi i osigurat će novi pogled na natjecanje i društvenu scenu polo industrije. Markle i princ Harry izvršni su producenti polo showa.

Obje serije su u ranoj produkciji, a naslovi i datumi izlaska bit će objavljeni u sljedećim mjesecima, najavili su iz Netflixa.

Pogledaji ovo Meghan Markle - 1 Celebrity Meghan Markle usporedili su sa ženom koja je sličan razdor u kraljevskoj obitelji napravila već ranije

Nove serije uslijedit će nakon drugih projekata kraljevskog para, uključujući Netflixov dokumentarac "Harry & Meghan" iz 2022. godine.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju John Goodman i supruga Anna Beth John Goodman John Goodman John Goodman +15 John Goodman i supruga Anna Beth Nekad i sad Legendarni glumac izgubio je gotovo 100 kila, više ga nije lako prepoznati nakon drastične transformacije!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 6 Georgina Rodriguez - 11 Georgina Rodriguez - 8 Georgina Rodriguez - 3 +26 Georgina Rodriguez - 13 Celebrity Ronaldova Georgina u badiću pokazala rezultate svakodnevnog boravka u teretani, za njih dvoje nema ništa labavo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene