svima je pomrsila račune

Meghan Markle usporedili su sa ženom koja je sličan razdor u kraljevskoj obitelji napravila već ranije

Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 2 Meghan Markle Kate Middleton i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 4 Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 14 Princ Harry i Meghan Markle - 13 Princ Harry i Meghan Markle - 12 +19 Princ Harry i Meghan Markle - 10 Galerija

Biografkinja kraljevske obitelji Sally Bedell Smith okarakterizirala je Meghan Markle kao narcisoidnuosobu te ju usporedila sa ženom koja je kriva za abdikciju pradjeda princa Harryja.

Otkako je kročila u kraljevsku obitelj, Meghan Markle mnogima nije bila osobito draga, a njeno su ponašanje i osobnost više puta komentirali i bliski izvori kraljevske obitelji.

Sally Bedell Smith, koja je jedna od ovlaštenih biografa kraljevske obitelji, tvrdi da je Meghan Markle dominantna i vrlo narcisoidna, ali i da je postavila dinamičan odnos između prinčeva Harryja i Williama.

Govoreći o toj temi dok je promovirala svoju najnoviju knjigu, američka autorica rekla je kako smatra da princ William prema Harryju osjeća sličan osjećaj izdaje kao što je njihov pradjed osjećao prema svom bratu Edwardu, vojvodi od Windsora, nakon što je abdicirao s prijestolja.

Pogledaji ovo Kate Middleton i Meghan Markle Celebrity Meghan Markle nudi svoju pomoć Kate Middleton, javila joj se nekoliko puta, a evo kako je ona reagirala na to!

Podsjetimo, Edward je abdicirao nakon samo nekoliko mjeseci svoje vladavine kako bi se mogao oženiti razvedenom američkom državljankom Wallis Simpson, prisiljavajući Georgea, oca kraljice Elizabete, da preuzme prijestolje do svoje smrti 1952. godine.

A baš kao i tada, prije nekoliko godina u kraljevsku obitelj ponovno je ušetala Amerikanka i svima pomrsila račune, rekla je Smith misleći na Meghan.

''Drugačije je. Harry nikad neće biti kralj. Ali mislim da postoje slični osjećaji izdaje koji su doveli do toga da William posebno bude bijesan na svog brata - s dobrim razlogom. U nekim aspektima, Meghan i Wallis imaju slične kvalitete: vrlo narcisoidne, vrlo kontrolirajuće, vrlo dominantne. A ako čitate pisma vojvode od Windsora, možete vidjeti koliko je bio slab i koliko mu je trebala dominantna žena, a čini se da je i Harry na neki način isti'', rekla je Smith, prenosi Daily Mail.

A umjesto pomirbe, odnos braće sve je udaljeniji.

Harry i William nedavno su prisustvovali događaju koji se održao u znak sjećanja na njihovu pokojnu majku, princezu Dianu, no odvojeno i u različito vrijeme.

Pogledaji ovo Princ Harry Celebrity Princ Harry izgubio spor protiv Britanije: Evo na što više nema pravo u vlastitoj zemlji

Naime, William je održao je dirljiv govor pred okupljenima u Muzeju znanosti u Londonu na godišnjoj dodjeli nagrada Diana Legacy Awards te je uručio nagrade dvadesetero primatelja, a Harry se dobitnicima nagrada obratio putem video poziva iz Kalifornije i to tek nakon što je njegov brat napustio svečanost.

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Kate Middleton napokon viđena u javnosti prvi put u svom kaosu koji se događa posljednjih mjeseci, pojavila se na potpuno neočekivanom mjestu

William i Harry ranije su dodjeli nagrada prisustvovali zajedno, no otkako je Harry napustio svoje kraljevske dužnosti i započeo nov život u Sjedinjenim Državama s obitelji te objavio knjigu u kojoj je žestoko kritizirao kraljevsku obitelj, braća se na događaju više ne pojavljuju zajedno.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Leonie June - 4 Leonie June - 3 Leonie June - 6 Leonie June - 5 +25 Leonie June - 2 Celebrity Atraktivna djevojka hajdukovca pozirala s kćerkicom u naručju, a mnogi ne skrivaju čuđenje zbog fotografije koju je objavila!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Habijan - 22 Damir Habijan - 16 Damir Habijan - 15 Damir Habijan - 14 +25 Damir Habijan - 13 Celebrity Ministar Habijan pohvalio se svojim tetovažama i otkrio njihovo značenje: "Kao mali sam to obožavao!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene