Dugo ih nismo vidjeli

Uz naš domaći par ne veže se niti jedan skandal, a ovakvi prizori govore da su zaljubljeni kao prvog dana!

Amar i Alma Bukvić Amar i Alma Bukvić Josip Moler/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Amar i Alma Bukvić - 1 Amar i Alma Bukvić - 2 Amar i Alma Bukvić - 3 Amar Bukvić Amar i Alma Bukvić - 5 Amar i Alma Bukvić - 3 Amar i Alma Bukvić - 2 Amar i Alma Bukvić Alma i Amar Bukvić - 15 Alma i Amar Bukvić - 16 +19 Alma i Amar Bukvić - 1 Galerija

Amar i Alma Bukvić zagrljeni su prošetali Zagrebom gdje su u rijetkom zajedničkom izlasku snimili i fotografi.

Jedan od naših najzgodnijih glumaca Amar Bukvić iskoristio je lijep i sunčan dan za šetnju zagrebačkom špicom, a s njim je bila i supruga Alma Bukvić.

Fotografi su ih snimili kako zagrljeni šeću centrom grada, a za tu su priliku uskladili i svoje modne kombinacije.

Pogledaji ovo Amar Bukvić inMagazin On je jedan od naših najzgodnijih glumaca i već desetljećima osvaja srca publike svojim nevjerojatnim talentom!

Amar i Alma u braku su već osam godina, a upoznali su se 2012. godine. Alma je inače PR stručnjakinja, a njezin brak s glumcem nije obilježio niti jedan skandal.

Pogledaji ovo Amar Bukvić - 2 inMagazin Amar Bukvić otkrio kako je prošlo snimanje svjetskog filmskog hita sa slavnom "tračericom": "Više je to mojoj ženi značilo"

Pred oltar su stali u lipnju 2014. godine, a tog se dana uvijek s nostalgijom prisjete jer je cijelo vrijeme padala kiša, a baš u trenutku kad su trebali reći "uzimam" zasjalo je sunce. Par zajedno ima dvoje djece, dječaka Amana i djevojčicu Amal.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Kovač s kćerima - 6 Anica Kovač s kćerima - 5 Anica Kovač s kćerima - 4 Anica Kovač s kćerima - 3 +27 Anica Kovač s kćerima - 2 Celebrity Anica Kovač snimljena je sa svojim lijepim nasljednicama, pogledajte kako izgledaju kćeri koje su od nje pokupile sve najbolje!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko i Lamija Hasanbegović - 7 Zlatko i Lamija Hasanbegović s Marijom Selak Raspudić Zlatko i Lamija Hasanbegović s Marijom Selak Raspudić Zlatko i Lamija Hasanbegović s Marijom Selak Raspudić +19 Zlatko i Lamija Hasanbegović - 4 Celebrity Zlatko Hasanbegović snimljen sa suprugom koja ne voli biti u centru zbivanja, a zajedno ih već dugo nismo vidjeli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene