Tri ljepotice!

Anica Kovač snimljena je sa svojim lijepim nasljednicama, pogledajte kako izgledaju kćeri koje su od nje pokupile sve najbolje!

Anica Kovač Anica Kovač Josip Moler/Cropix 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Kovač s kćerima - 6 Anica Kovač s kćerima - 5 Anica Kovač s kćerima - 4 Anica Kovač s kćerima - 3 Anica Kovač s kćerima - 2 Anica Kovač s kćerima - 1 Robert i Anica Kovač Robert i Anica Kovač Robert i Anica Kovač Robert i Anica Kovač +21 Robert i Anica Kovač Galerija

Anica Kovač snimljena je s kćerima Leticijom i Viktorijom u šetnji Zagrebom, dok im se muški dio obitelji ovaj put nije pridružio.

Naša bivša Miss Hrvatske Anica Kovač prošetala je centrom Zagreba u društvu svoji kćeri Leticije i Viktorije koje je dobila sa svojim suprugom i bivšim nogometašem Robertom Kovačom.

Pažnja fotografa koji su ih sreli nije im zasmetala niti ih omela, pa su zajedno pozirale u ležernim, ali trendi izdanjima koje su odabrale za šetnju.

Leticija je najstarije dijete Anice i bivšeg nogometaša Roberta Kovača, koji su u braku od 2001. godine, a zajedno imaju još i kćer Viktoriju te sina Marka.

Pogledaji ovo Robert i Anica Kovač, 2010. godina Nekad i sad Robert Kovač u Anicu se zaljubio još kao tinejdžer, no onda se oženio drugom, a opet su ih spojila braća Mamić!

Starija sestra je prošle godine lansirala svoju kolekciju trenirki, a u tome su je podržali roditelji pozirajući joj kao modeli za kampanju, a tada je progovorila o tome kako je biti dijete poznatih roditelja.

"Ponekad je teret biti dijete poznatih roditelja, međutim beskrajno sam zahvalna svojim roditeljima 1jer su uvijek uz mene. Ipak, kao i sve djevojke mojih godina, još uvijek se tražim i želim sama, svojim trudom i kreativnošću ostvariti svoje snove", kazala je Leticija.

Pogledaji ovo Anica Kovač Celebrity Pogledajte kako izgledaju divne kćeri Anice i Nike Kovača, skupa su se pojavile u videu koji će im zauvijek ostati divna uspomena!

Anica je do danas ostala naša najuspješnija misica. Titulu Miss Hrvatske osvojila je 1995. godine, a na izboru za Miss svijeta proglašena je prvom pratiljom. Ne samo to, haljina dizajnerice Branke Donassy koju je tada nosila proglašena je najljepšom na svijetu. Taj uspjeh niti jedna Hrvatica nije uspjela ponoviti ili nadmašiti.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Severina u Zadru - 35 Severina u Zadru - 29 Severina u Zadru - 21 Severina u Zadru - 20 +31 Severina u Zadru - 19 Celebrity Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko i Lamija Hasanbegović - 7 Zlatko i Lamija Hasanbegović s Marijom Selak Raspudić Zlatko i Lamija Hasanbegović s Marijom Selak Raspudić Zlatko i Lamija Hasanbegović s Marijom Selak Raspudić +19 Zlatko i Lamija Hasanbegović - 4 Celebrity Zlatko Hasanbegović snimljen sa suprugom koja ne voli biti u centru zbivanja, a zajedno ih već dugo nismo vidjeli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene