divan duo!

Jedna od najljepših Hrvatica snimljena je u šetnji sa svojom kćeri, a na prvi pogled je jasno što je naslijedila od nje!

Anica i Leticija Kovač - 2 Anica i Leticija Kovač - 2 Marko Lukunić/Pixsell 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Anica i Leticija Kovač - 1 Anica i Leticija Kovač - 2 Anica i Leticija Kovač - 3 Anica i Leticija Kovač - 4 Anica i Leticija Kovač - 5 Anica i Leticija Kovač - 6 Anica i Leticija Kovač - 4 Anica i Leticija Kovač - 2 Anica i Leticija Kovač Robert i Leticija Kovač +13 Anica i Leticija Kovač Galerija

Anica Kovač snimljena je u centru Zagreba sa svojom kćeri Leticijom, a obje su razvukle široke osmijehe.

Bivša Miss hrvatske Anica Kovač na Badnjak je prošetala Zagrebom sa svojom kćeri Leticijom.

Pogledaj i ovo Leticija i Anica Kovač Ljepotice! Jedna od najljepših Hrvatica snimljena u veselom izlasku s kćeri, čini se da je od nje pokupila sve najbolje!

Dotjerane i dobro raspoložene, nikako nisu mogle pobjeći fotografima koji su ih ulovili u centru grada, na fotografijama se jasno vidi i da je Leticija nasljedila mamin osmijeh. 

Anica je svoju nasljednicu nedavno povela i na jedan event, a i tamo su odmah po dolasku ukrale svu pažnju.

Leticija je najstarije dijete Anice i bivšeg nogometaša Roberta Kovača, koji su u braku od 2001. godine, a zajedno imaju još i kćer Viktoriju te sina Marka.

Leticija je nedavno lansirala svoju kolekciju trenirki, a u tome su je podržali roditelji pozirajući joj kao modeli za kampanju. Tom prilikom progovorila je o tome kako je biti dijete poznatih roditelja.

"Ponekad je teret biti dijete poznatih roditelja, međutim beskrajno sam zahvalna svojim roditeljima 1jer su uvijek uz mene. Ipak, kao i sve djevojke mojih godina, još uvijek se tražim i želim sama, svojim trudom i kreativnošću ostvariti svoje snove", kazala je Leticija.

Anica je do danas ostala naša najuspješnija misica. Titulu Miss Hrvatske osvojila je 1995. godine, a na izboru za Miss svijeta proglašena je prvom pratiljom. Ne samo to, haljina dizajnerice Branke Donassy koju je tada nosila proglašena je najljepšom na svijetu. Taj uspjeh niti jedna Hrvatica nije uspjela ponoviti ili nadmašiti.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Kolak, MasterChef - 1 Marko Kolak, MasterChef - 2 Marko Kolak, MasterChef - 3 Marko Kolak, MasterChef - 4 +19 Marko Kolak, MasterChef - 5 Celebrity Odlazak kralja stres testova iz MasterChef kuhinje: "Govorio sam da se neću zbližiti ni s kim, ali i to se promijenilo"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Tatarinov Maja Šuput Maja Šuput - 4 +25 Maja Šuput - 1 Celebrity Maja Šuput objavila predivne blagdanske fotografije, pozirala je sa svojom obitelji, a svi su se baš dotjerali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene