prave su ljepotice!

Pogledajte kako izgledaju divne kćeri Anice i Nike Kovača, skupa su se pojavile u videu koji će im zauvijek ostati divna uspomena!

Anica Kovač Anica Kovač Neva Zganec/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Kovač i klapa Rišpet - 2 Anica Kovač i klapa Rišpet - 1 Anica Kovač i klapa Rišpet - 3 Anica Kovač i klapa Rišpet - 4 Anica Kovač sa kćerima Leticijom i Viktorijom - 3 Anica Kovač sa kćerima Leticijom i Viktorijom - 2 Anica Kovač - 5 Anica Kovač - 4 Anica Kovač - 3 Leticija i Anica Kovač +21 Anica Kovač - 1 Galerija

Anica Kovač, bivša prva pratilja Miss svijeta, zajedno sa svojim kćerima oduševila je u novom spotu klape Rišpet ''Pitali me anđeli''.

Klapa Rišpet objavila je novi spot za pjesmu ''Pitali me anđeli'' u kojem se pojavljuje i naša bivša misica Anica Kovač sa svoim kćerima Leticijom i Vikorijom.

Sve je snimljeno u predivnim Ražnjevića dvori A.D.1307. u Polači, a riječ je o pravoj ljubavnoj baladi pop zvuka koju su predstavili na ovogodišnjim Melodijama Jadrana u splitskoj Galeriji Meštrović.

''Rišpetovci ovom pjesmom slave žensku ljepotu i pokušavaju opisati onaj jedinstveni osjećaj provođenja vremena s voljenom osobom'', kazao je Pero Kozomara, te nadodao ''Stihovi Roberta Pilepića "Pitali me anđeli, odakle si, čija si, kada tako lipa si, ka' da jedna si od njih..." osvojili su Ivu Amulića i mene na prvu i sigurni smo da će se mnogi prepoznati u njima i pjevati ih zajedno s nama. Dodao bih i da nam je čast što nas je Tomislav Mrduljaš pozvao da zajedno s našim najpopularnijim pjevačima i autorima uveličamo Melodije Jadrana, reviju glazbe u kojoj nema nagrada i koja je zamišljena kao velesajam novih pjesama.''

Inače, Anica je Leticiju i Viktoriju dobila u braku s bivšim hrvatskim reprezentativcem Robertom Kovačem, a osim njih imaju još i sina Marka.

 

  1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Željko i Ankica Kerum Željko i Ankica Kerum Ankica Kerum Ankica Kerum i Nevenka Bečić +12 Ankica Kerum i Nevenka Bečić Celebrity Pogledajte kako izgleda prva supruga Željka Keruma, koju je ostavio zbog Fani, njezine fotografije prava su rijetkost!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 3 +25 Lana Jurčević - 4 Celebrity Lana Jurčević obline koje su bile predmet skandala opet izložila pogledima, a onda pokazala razliku između Instagrama i stvarnosti!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene