Otkrila i veliku vijest!

Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

Severina Severina Zvonko Pavic/Cropix 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Severina u Zadru - 35 Severina u Zadru - 29 Severina u Zadru - 21 Severina u Zadru - 20 Severina u Zadru - 19 Severina u Zadru - 18 Severina u Zadru - 24 Severina u Zadru - 22 Severina u Zadru - 23 Severina u Zadru - 26 +25 Severina u Zadru - 25 Galerija

Na Severinin koncert u Zadru, rasprodan nekoliko tjedana unaprijed, publika je došla iz svih krajeva Dalmacije, ali i čitave Hrvatske.

Do posljednjeg mjesta ispunjena velika dvorana Krešimira Ćosića dočekala je Severinu u Zadru, na koncertu rasprodanom nekoliko tjedana unaprijed. Tjednima se, tako, tražila ''ulaznica više'' ne samo u Zadru, nego i šire, s obzirom da je publika na koncert došla iz svih krajeva Dalmacije, ali i čitave Hrvatske.

Jeste li bili na Severininu koncertu u Zadru?

  • Da, to se čekalo!
  • Ne, nisam obožavatelj.
  • Predaleko mi je bilo.

Ukupno glasova:



''Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da su došli ljudi iz svih krajeva Dalmacije i Hrvatske. Kažu da smo, uz ovaj, mogli napraviti još koji koncert u Zadru, no ovim putem bih htjela iskoristiti priliku, da nakon ove prekrasne euforije koja se večeras dogodila, najavim veliku turneju krajem iduće godine, u sklopu koje ćemo ponovno doći u Zadar, da nadoknadim svima koji su večeras htjeli biti s nama, a nisu uspjeli", izjavila je Severina.

Pogledaji ovo Severina - 1 Celebrity Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Severina se pred Zadranima pojavila nakon devet godina, koliko je prošlo od zadnjeg koncerta u ovom gradu, i to zajedno sa svojim velikim pratećim orkestrom, s kojim je, tijekom dvosatnog koncertnog spektakla izvela skoro trideset svojih najvećih hitova.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Severina pokazala svoj zagrebački stan, pri uređivanju luksuzne nekretnine pazila je na svaki detalj, a rado i ugošćuje bliske osobe

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dennis Quaid sa suprugom Laurom Dennis Quaid sa suprugom Laurom Dennis Quaid sa suprugom Laurom Dennis Quaid +20 Dennis Quaid Celebrity Slavni šarmer u izlasku s 39 godina mlađom suprugom opet rasplamsao dugogodišnje glasine, a sve je teže povjerovati i da nisu točne!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 3 Severina - 4 Severina - 5 +26 Severina u Istri - 8 Celebrity Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene