amar bukvić iza kulisa!

On je jedan od naših najzgodnijih glumaca i već desetljećima osvaja srca publike svojim nevjerojatnim talentom!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Amar Bukvić - 1 Amar Bukvić - 2 Amar Bukvić - 3 Amar Bukvić - 4 Amar Bukvić - 5 Amar Bukvić - 4 Amar i Alma Bukvić Amar i Alma Bukvić - 2 Amar i Alma Bukvić - 5 Amar Bukvić - 1 +7 Alma i Amar Bukvić - 13 Galerija

Iza Amara Bukvića su uloge uz zvijezde poput Antonija Banderasa i Leighton Meester, no unatoč slavi, Amar je skroman i čvrsto stoji na zemlji. Sve o svojim životnim ulogama kako u kazalištu i na filmu, tako i u svojoj obitelji, otkrio je Ani Veli za In magazin.

Beskrajni šarm Amara Bukvića, koji svojim glumačkim talentom osvaja publiku, ne poznaje granice. Dokazuje to i u hit predstavi Majka, kazališta Gavella, gdje igra ulogu oca izvanrednom snagom i uvjerljivošću. To i ne čudi, jer mu je uloga oca, omiljena i u privatnom životu.

''Mislim da je najteža uloga koju sam dosad radio. Moram je raditi cijeli život tako da je zahtjevna i pogotovo sam mislio da je floskula kad kažu, mala djeca, male brige, velika djeca, velike brige, ali stvarno jest tako. Imaju svoje želje, imaju svoje ja, svoje mišljenje, već znaju što žele, a što ne žele. Vodimo borbu stalno'', govori Amar. 

Iza kulisa života zvijezde, Amar je jednostavan, obiteljski čovjek. Supruga Alma, nekad poznata manekenka, a danas priznata stručnjakinja za marketing, najveća mu je potpora.

''Alma je već uigrana sa svim mojim obavezama, zajedno smo uigrani, ona isto radi zahtjevan posao i isto tako puno radi, tako da je tu baka servis koji ulijeće. Pokušavamo privatno uskladiti sa svojim obavezama'', kaže Amar. 

Je li ostao neki neostvareni glumački san?

''Pa nisam dosad raumišljao o tome, stvarno sam dosad postigao i u kazalištu i u filmu nekako nešto što sam sebi želio, sad mogu najaviti da radim jedan veliki film Dioklecijan, ja glumim Dioklecijana, s tim sam zaokupljen'', govori Amar. 

Redatelj filma je Domagoj Burić, a zanimljivo je kako će cijeli igrani film biti na latinskom jeziku.

''Već sam radio jednu ulogu na francuskom, a da nisam francuski nikad govorio. Dugoa sam se spremao tako da mogu reći da je latinski puno lakši od francuskog'', govori Amar Bukvić. 

Jedva čekamo da nas Amar svojom sposobnošću prilagodbe i strašću prema glumi uvede u Dioklecijanov svijet.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene