Brz oporavak želimo!

Jadranka Kosor oglasila se iz bolničkog kreveta pa otkrila što ju je to snašlo: "Jasno da boli"

Jadranka Kosor Jadranka Kosor Zeljko Puhovski/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor Jadranka Kosor Jadranka Kosor - 1 Jadranka Kosor - 1 Jadranka Kosor - 4 Jadranka Kosor i Lovro Škopljanac - 1 Jadranka Kosor i Lovro Škopljanac - 2 Jadranka Kosor - 2 Jadranka Kosor Jadranka Kosor i LET 3 - 4 +19 Jadranka Kosor i LET 3 - 3 Galerija

Jadranka Kosor otkrila je svojim pratiteljima da je bila na operaciji koljena i javila se iz bolnice.

Naša bivša premijerka i političarka Jadranka Kosor javila se svojim pratiteljima na platformi X iz bolnice i obavijestila ih da je bila na operaciji koljena.

"U društvu "Kineteka". To je ta sprava. Operacija koljena. Jasno da boli. Čitam kaj pišete i pozdravljam", napisala je -godišnja Jadranka uz objavu.

Jadranka je inače omiljena među brojnim građanima, bila i ostala, a to je pokazala i na nedavnoj modoj reviji zagrebačkih obrtnika Zlatna igla koju je pomno pratila i dobro raspoložena se družila s dragim joj ljudima. Na reviju je stigla u crnoj-bijeloj kombinaciji, a tu je bio i poveći broš kojim je ukrasila cijeli outfit. Čim je stigla privukla je znatiželjne poglede okupljenih, a mnogi su joj se došli javiti i pozdraviti je.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - Bloom - 2 Maja Šuput - Bloom - 1 Maja Šuput - Bloom - 6 Maja Šuput - Bloom - 3 +25 Maja Šuput - Bloom - 5 Celebrity Prizor Maje Šuput u Miamiju zasjenio je njezin neodoljivo sladak sin, a sve je dodatno osvojio kad je isprobao njezine naočale!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Cameron Tajči - 1 Tatjana Cameron Tajči - 2 Tatjana Cameron Tajči - 4 Tatjana Cameron Tajči - 3 +25 Tatjana Cameron Tajči - 4 Zanimljivosti Tajči pokazala majku za koju mnogi ne znaju kako izgleda, a evo i koji je povod za to imala: "Ti si najljepši dar na svijetu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene