uvijek dobro raspoložena!

Jadranka Kosor bila je glavna zvijezda događanja na kojem se pojavila, svi su se htjeli s njom družiti!

Jadranka Kosor Jadranka Kosor Lucija Ocko/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor - 1 Jadranka Kosor - 4 Jadranka Kosor - 3 Jadranka Kosor - 2 Jadranka Kosor - 1 Jadranka Kosor - 1 Jadranka Kosor i Lovro Škopljanac - 2 Jadranka Kosor i Lovro Škopljanac - 1 Jadranka Kosor - 2 Jadranka Kosor +20 Jadranka Kosor i LET 3 - 4 Galerija

Jadranka Kosor snimljena je na modnoj reviji Zlatna igla u Zagrebu gdje se dobro raspoložena družila s drugim gostima.

Naša bivša premijerka Jadranka Kosor bila je jedna od gošći tradicionalne modne revije zagrebačkih obrtnika Zlatna igla koju je pomno pratila i dobro raspoložena se družila s dragim joj ljudima.

70-godišnja Jadranka na reviju je stigla u crnoj-bijeloj kombinaciji, a tu je bio i poveći broš kojim je ukrasila cijeli outfit. Čim je stigla privukla je znatiželjne poglede okupljenih, a mnogi su joj se došli javiti i pozdraviti je. 

Prije nekoliko dana plijenila je pažnju u šetnji zagrebačkim ulicama u kojoj je društvo pravio samozatajni sin Lovro Škopljanac. Snimljeni su bili na Trgu Josipa bana Jelačića, a čini se kako su se zajedno otputili u nabavku, jer je on vukao kolica za kupnju za namirnica, a na objektive fotografa nisu se pretjerano obazirali.

Jadranka je sina Lovru dobila 1994. godine, a njegov je otac sportski novinar Ivo Škopljanac, koji je preminuo 2013. nakon kratke i teške bolesti.

U listopadu 2015. godine Lovro se vjenčao s dugogodišnjom djevojkom Mateom, s kojom je dobio i sinčića. Premijerka ne voli puno pričati o svojoj obitelji, no poznato je da je jako bliska sa svojim sinom jedincem, a jednom je prilikom otkrila da se dobro snašla u ulozi bake jer je i nju sama odgajala baka.

Lovro je, inače, ugledan član akademske zajednice. Doktorirao je prije svoje 30. godine i radi na Odsjeku za komparativnu književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a objavio je i vlastitu knjigu.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria - 4 Eva Longoria - 1 Eva Longoria - 3 Eva Longoria - 5 +23 Eva Longoria - 2 Celebrity Zbog ovih prizora teško je povjerovati da ova ljepotica ima 48 godina, a još do nedavno se skrivala iza široke odjeće!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 5 +27 Aleksandra Prijović - 2 Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda dom srpske zvijezde o kojoj trenutačno priča cijela regija, a u Zagrebu je napravila pravu pomutnju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene