''to je jedina istina''

Znate li što je Marija Šerifović dobila od srpske vlade nakon pobjede na Eurosongu? Bit će vam smiješno!

Marija Šerifović - 3 Marija Šerifović - 3 Slavko Midzor/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović - 3 Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović Marija Šerifović Marija Šerifović Marija Šerifović u Areni Zagreb - 36 Marija Šerifović u Areni Zagreb - 37 +21 Marija Šerifović u Areni Zagreb - 11 Galerija

Baby Lasagna od hrvatske vlade zbog uspjeha na Eurosongu nagrađen je pozamašnom nagradom koju ipak nije prihvatio, a evo što je to Marija Šerifović dobila od Srbije za pobjedu 2007. godine.

Marku Purišiću, odnosno Baby Lasagni, zbog uspjeha na Eurosongu i osvojenog drugog mjesta tehnička vlada na današnjoj sjednici dodijelila je novčanu nagradu od 50 tisuća eura, koju je on brzo nakon te obavijesti odbio. 

S druge strane, Marija Šerifović s pjesmom "Molitva" osvojila je prvo mjesto na Eurosongu 2007. godine, a zanimljivo je usporediti što je tada ona dobila od srpske vlade.

Rektor RTS-a Aleksandar Tijanić tada je predložio da dobije nagradu od 80.000 eura, koja je obično namijenjena sportašima s uspješnim rezultatima na Olimpijskim igrama, no to se nije dogodilo.

Međutim, umjesto pozamašnog iznosa, pjevačica je svojevremeno otkrila da je dobila kravatu i bombonijeru od tadašnjeg predsjednika Srbije Borisa Tadića.

Mislite li da je Marija definitivno zaslužila veću nagradu od spomenute?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

"Sjećam se što je gospodin Tijanić tada rekao, to se nije dogodilo. Otišla sam na prijam k tadašnjem predsjedniku Borisu Tadiću. Pitao je: 'Što mogu učiniti za vas?' Što da mu kažem?! Ne trebaš ništa, mislim što ćeš, ja sam za tebe napravila više, ne trebaš ti ništa za mene. Dobili smo kravatu i bombonijeru, to je to, to je jedina istina", rekla je.

Marija je u konačnici dobivenu kravatu poklonila svom menadžeru te je priznala da joj je najveća nagrada podrška obožavatelja koji su uz nju već dugi niz godina. 

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Lasagna rasprodao tri koncerta, fanovi traže Arenu Zagreb: "Spavaš li mirno, Aleksandra Prijović?"

Pogledaji ovo Marija Šerifović Celebrity Marija Šerifović ljuta na bodove koje je hrvatski žiri dao Teya Dori: ''Saznajte mi imena članova...''

Pogledaji ovo Marija Šerifović Celebrity Marija Šerifović na svom koncertu Baby Lasagnu nazvala pravom facom: ''Susjedima želim da sljedeće godine budu domaćini Eurosonga!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Cattrall - 5 Kim Cattrall - 3 Kim Cattrall - 2 Kim Cattrall i Russell Thomas - 3 +25 Kim Cattrall i Russell Thomas - 2 Celebrity Tko je partner Samanthe iz ''Seksa i grada'' u stvarnom životu? Mlađi je od nje 14 godina, u javnosti se ne pojavljuju često

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Fan grupa Baby Lasagne Baby Lasagna Doček Baby Lasagne u Umagu - 17 Doček Baby Lasagne u Umagu - 14 +25 Doček Baby Lasagne u Umagu - 13 Celebrity Sve je više fan grupa Baby Lasagne: "Prvi put u povijesti napisana je službena himna za nekog izvođača na Eurosongu..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene