Najmilije društvo

Naš bivši reprezentativac i lijepa supruga proveli su prijepodne na Stradunu, fotografi su ih uhvatili među brojnim građanima!

Darijo Srna i Mirela Srna - 5 Darijo Srna i Mirela Srna - 5 Grgo Jelavic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Darijo Srna i Mirela Srna - 4 Darijo Srna i Mirela Srna - 3 Darijo Srna i Mirela Srna - 1 Darijo Srna i Mirela Srna - 2 Darijo Srna i Mirela Srna - 3 Darijo Srna i Mirela Srna Darijo Srna i Mirela Srna - 1 Darijo Srna i Mirela Srna Darijo Srna Mirela i Darijo Srna +19 Mirela Srna Galerija

Darijo i Mirela Srna uhvaćeni su na podnevnom dočeku Nove godine 2024. u Dubrovniku, među brojnim okupljenima zaljubljeno su si šaputali.

Naš bivši nogometaš Darijo Srna i njegova lijepa supruga Mirela uhvaćeni su među brojnim građanima na dubrovačkom Stradunu ovog prijepodneva.

Par je dočekao Novu godinu već u podne uz tisuće okupljenih, a fotograf ih je pronašao u jednom kafiću gdje su sređeni sjedili i nešto si šaputali.

Darijo i Mirela u braku su od 2010. godine, a upoznali su se 2005. godine sasvim slučajno u zagrebačkom narodnjačkom klubu Ludnica, gdje je Darijo slavio nogometnu pobjedu u Bugarskoj.

Sudbonosno da izrekli su u Dubrovniku i svadbeno slavlje organizirali u hotelu Excelsior, gdje su ih zabavljali Jole i Halid Bešlić.

Par zajedno ima dvoje djece, kćer Kasju i sina Karla, a još njihovih fotografija pogledajte u našoj galeriji.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Bernardić s djevojkom - 2 Davor Bernardić s djevojkom - 1 Davor Bernardić s djevojkom - 3 Davor Bernardić s djevojkom - 4 +6 Davor Bernardić s djevojkom - 5 Celebrity Davor Bernardić viđen je u društvu svoje partnerice s kojom se navodno i zaručio, nikad ih još nismo vidjeli zajedno!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković - 2 Sandra Perković Sandra Perković - 1 Sandra Perković +26 Sandra Perković - 2 Celebrity Procurile su prve fotografije Sandre Perković s vjenčanja, raskošna haljina koju je odjenula sve će iznenaditi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene