Prošlo je 35 godina!

Glumci iz kultnog filma ponovno zajedno nakon dugo vremena, u ovim ulogama sigurno ih nitko nije mogao zamisliti: "Nisam ni svojoj djeci rekao do neki dan!"

Film Društvo mrtvih pjesnika - 4 Film Društvo mrtvih pjesnika - 4 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ethan Hawke i Josh Charles - 4 Ethan Hawke i Josh Charles - 3 Ethan Hawke i Josh Charles - 2 Ethan Hawke i Josh Charles - 1 Film Društvo mrtvih pjesnika - 1 Film Društvo mrtvih pjesnika - 2 Film Društvo mrtvih pjesnika - 3 Film Društvo mrtvih pjesnika - 4 Ethan Hawke i Ryan Shawhughes - 2 Ethan Hawke i Ryan Shawhughes - 3 +21 Ethan Hawke i Ryan Shawhughes - 1 Galerija

Ethan Hawke jedan je od glavnih glumaca novog spota Taylor Swift, a u kojem se osim njih pojavljuju i Josh Charles te Post Malone.

Holivudski glumac Ethan Hawke u javnosti se nije pojavio dugo vremena, no sada je na iznenađenje svojih, ali i obožavatelja planetarno popularno pjevačica Taylor Swift osvanuo je njezinom novom spotu.

Riječ je o videu za pjesmu "Fortnight", a u kojem se osim Ethana i Taylor pojavljuje i Josh Charles s kojim je glumio u "Društvu mrtvih pjesnika" te glazbenik Post Malone.

Novi spot Taylor Swift mi je:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

"Mali izvještaj o jučerašnjem danu: Ne volim čuvati tajne pa je bilo teško. Nisam ni svojoj djeci rekao do neki dan!", napisao je glumac uz fotografiju na kojoj pozira s Ethanom

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Josh Charles (@mrjoshcharles)

"Ovdje je nekoliko izmučenih starih pjesnika koji se spremaju ukrcati na rani let kako bi na jedan dan bili pop zvijezde. Prošao sam kroz mnogo toga s ovim tipom tijekom godina, ali sigurno je da je ovo bio dan za pamćenje. Taylor i njezina ekipa prema nama su se ponašali sa stilom od početka do kraja. Ono čega ću se najviše sjećati bio je smijeh. Bilo je toga puno. Kao da smo opet imali 17 godina", zaključio je Charles.

Pogledaji ovo Leave the World Behind Preporuke Ovaj odličan apokaliptični psihološki triler dojmit će vas se od početka, a o njegovom kraju svi pričaju?

Hawke je također bio oduševljen tim iskustvom pa je u odjeljku s komentarima spomenuo njihove likove iz filma iz 1989. godine, a i sam se pohvalio na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ethan Hawke (@ethanhawke)

"Dovraga, da, Josh... Mislim da bismo to trebali nastaviti - kao da se možda Todd & Knox počnu misteriozno pojavljivati u pozadini svih velikih pjesnika svijeta!", našalio se.

U "Društvu mrtvih pjesnika", tada tinejdžeri Hawke i Charles glumili su učenike u školi za dječake, gdje ih neortodoksni učitelj engleskog, kojeg je bio utjelovio pokojni glumac Robin Williams, uzima pod svoje okrilje.

Pogledaji ovo Ethan Hawke i Ryan Shawhughes Celebrity Zaljubio se u nju dok mu je čuvala djecu, ali tvrdi da mu se brak raspao iz jednog drugog razloga

Ethan je i nakon "Društva mrtvih pjesnika" ostvario zavidnu karijeru, a dodatnu je pažnju privlačio detaljima privatnog života. Danas je u sretnom braku s 12 godina mlađom Ryan Shawhughes, a prije nje bio je u braku s uspješnom glumicom Umom Thurman i to od 1995. do 2008. godine. Bivši supružnici zajedno imaju i troje djece, kćeri Mayu i Lenu te sina Levona, a koje je u djetinjstvu čuvala upravo Ryan.

Njihova afera počela je navodno još prije 2008. godine, jer su se iste i vjenčali, samo nekoliko mjeseci nakon što je Ethan finalizirao rastavu s Umom.

I dok su mnogi prisiljavali glumca da prizna kako se s Umom rastao zbog prevare, on je u nekoliko navrata za medije rekao da se njihov brak raspao zbog drugih pritisaka te da se veza nije mogla bazirati samo na seksualnoj vjernosti.

Otkad je u braku s Ethanom, Ryan je bila producentica nekoliko filmova u kojima je on glumio, kao što su ''Blaze'' i ''First Reformed'', ali osim toga rijetko se pojavljuje u javnosti i par svoj život drži poprilično privatnim.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina +23 Kristijan Ugrina i Tamara Punda - 1 Nekad i sad Skladan brak našeg glumca nisu narušili ni teški financijski problemi u kojima se zatekao zbog kolegice, sad je sve to iza njih

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Pavičić Miran Kurspahić Zlatko Hasanbegović i Dinko Čutura Josipa Pavičić +14 Slavko Juraga Celebrity Zgodna spisateljica i osebujni glumac opet su zavladali zagrebačkom špicom, pogledajte kako su se istaknuli u masi poznatih lica!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene