Ne vole izlaske u javnost

Zaljubio se u nju dok mu je čuvala djecu, ali tvrdi da mu se brak raspao iz jednog drugog razloga

Ethan Hawke i Ryan Shawhughes Ethan Hawke i Ryan Shawhughes Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ethan Hawke i Ryan Shawhughes - 3 Ethan Hawke i Ryan Shawhughes - 2 Ethan Hawke i Ryan Shawhughes - 1 Ethan Hawke i Ryan Shawhughes Ethan Hawke i Ryan Shawhughes - 3 Ethan Hawke i Ryan Shawhughes - 4 Ethan Hawke i Ryan Shawhughes - 1 Ethan Hawke i Ryan Shawhughes - 2 Ethan Hawke i supruga Ryan - 6 Ethan Hawke i supruga Ryan - 5 +15 Ethan Hawke i supruga Ryan - 4 Galerija

Ethan Hawke i Ryan Shawhughes stigli su na Filmski festival u Cannesu koji je i ove godine privukao najveća glumačka imena.

Holivudski glumac Ethan Hawke i njegova supruga Ryan Shawhughes prošetali su zajedno crvenim tepihom 76. Filmskog festivala u Cannesu, kamo su stigli na premijeru filma "Monster".

Pogledaj i ovo Justine Triet cannes 2023 Završio najprestižniji filmski festival: Zlatnu palmu osvojio je film "Anatomija pada", a evo tko su ostali dobitnici!

52-godišnji Ethan je dobro raspoložen pozirao s 40-godišnjom Ryan, držeći ju za ruku i zaljubljeno ju gledajući. Oboje su uskladili modne kombinacije, ona se pojavila u crnoj haljini s poluprozirnim donjim dijelom, a on u crnom odijelu i činilo se kao da uživaju u pažnji, iako detalje privatnog života čuvaju za sebe.

Ethan je prije Ryan bio u braku s uspješnom glumicom Umom Thurman od 1995. do 2008. godine, a zajedno imaju i troje djece, kćeri Mayu i Lenu te sina Levona, koju je u djetinjstvu čuvala upravo Ryan.

Njihova afera počela je navodno još prije 2008. godine, jer su se iste i vjenčali, samo nekoliko mjeseci nakon što je Ethan finalizirao rastavu s Umom.

I dok su mnogi prisiljavali glumca da prizna kako se s Umom rastao zbog prevare, on je u nekoliko navrata za medije rekao da se njihov brak raspao zbog drugih pritisaka te da se veza nije mogla bazirati samo na seksualnoj vjernosti.

Otkad je u braku s Ethanom, Ryan je bila producentica nekoliko filmova u kojima je on glumio, kao što su ''Blaze'' i ''First Reformed'', ali osim toga rijetko se pojavljuje u javnosti i par svoj život drži poprilično privatnim.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Depp Johnny Depp - 3 Johnny Depp - 1 Johnny Depp - 2 +25 Johnny Depp - 4 Zanimljivosti Je li moguće da zubi Johnnyja Deppa ovako izgledaju? Glumac sve ostavio u šoku i nevjerici kad se nasmijao!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus +25 Nives Celzijus - 6 Celebrity Nives u badiću iz kojeg sve ispada snimila vrući video, no nisu svi zadovoljni viđenim: "Vrlo neukusno!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene