povukao se iz javnosti!

Antu Gotovca dugo nismo vidjeli, a još se nije odrekao svoga zaštitnog znaka iz slavnih dana sa Simonom

Ante Gotovac Ante Gotovac Damjan Tadic/Cropix 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Gotovac Ante Gotovac Ante Gotovac Ante Gotovac Ante Gotovac Ante Gotovac i Simona Ante Gotovac Ante Gotovac Ante Gotovac Ante Gotovac +17 Ante Gotovac Galerija

Ante Gotovac povukao se iz javnosti nakon razvoda od Simone, no na društvenim mrežama često objavljuje svoje fotografije.

Poduzetnik Ante Gotovac svojevremeno je bio neizbježno lice domaće showbiznis scene i punio je medijske stupce svojim turbulentnim brakom s bivšom suprugom Simonom.

Danas se drži podalje od medija i javnosti, no aktivan je na društvenim mrežama, gdje gotovo svakodnevno dijeli trenutke iz privatnog života.

Tako se ovih dana na Facebooku javio iz Međugorja, a objavio je selfie na kojem pozira za zalizanom kosom, frizurom koja mu je još u slavnim danima postala zaštitni znak.

Ante Gotovac i Simona Mijoković nekad su bili jedan od najpoznatijih domaćih parova i svojim turbulentnim odnosom privlačili su veliku pozornost javnosti. Vjenčali su se 2005. u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici i u braku proveli šest godina, a zajedno su dobili i kćer Gabrielu, koja je u travnju ove godine postala punoljetna.

Nakon mučnog razvoda, popraćenog javnim prepucavanjima, oboje su se povukli iz javnog života. Ante se preselio u Beograd kako bi se maknuo od poroka i razuzdanog života koji je vodio u Zagrebu. Nakon Simone ženio se još dva puta, ali oba su braka završila razvodom.

Simona je pronašla utjehu u vjeri i danas u Austriji živi obiteljsku idilu sa suprugom Stanislavom, za kojeg se udala 2016. godine i s kojim je dobila još četvero djece.

Pogledaji ovo Simona Mijoković i Ante Gotovac Celebrity Kći Simone i Ante Gotovca proslavila je 18. rođendan, ponosna mama objavila je njihovu zajedničku fotografiju

Pogledaji ovo Simona Mijoković - 2 Celebrity Simona objavila snimku iz perioda razuzdanog života: "Kada sam živjela u najvećoj tami grijeha, bludu, nemoralu, drogirala se...''

Pogledaji ovo Ante Gotovac Nekad i sad Sjećate se perioda kad je Ante Gotovac bio na vrhuncu slave u Hrvatskoj? Tad se pojavljivao na svim događanjima, a evo kako su se poznati Hrvati tada zabavljali!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 5 Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston - 3 Jennifer Aniston - 2 +26 Jennifer Aniston - 1 Celebrity Evo kako dva mjeseca nakon posjeta plastičnom kirurgu izgleda lice Jennifer Aniston!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Detelić - 1 Filip Detelić - 2 Filip Detelić - 3 Filip Detelić - 4 +26 Filip Detelić - 5 Celebrity Našeg glumca ovakvog nismo imali priliku vidjeti u hit-showu koji je vodio, a sada je pokazao svoju drugačiju stranu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene