osvojio gledatelje

Našeg glumca ovakvog nismo imali priliku vidjeti u hit-showu koji je vodio, a sada je pokazao svoju drugačiju stranu

Filip Detelić Filip Detelić Goran Mehkek/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Detelić - 1 Filip Detelić - 2 Filip Detelić - 3 Filip Detelić - 4 Filip Detelić - 5 Filip Detelić - 6 Filip Detelić - 7 Filip Detelić - 8 Filip Detelić - 9 Filip Detelić - 10 +20 Filip Detelić - 11 Galerija

Filip Detelić sudjelovao je u malonogometnom turniru glumaca, na kojem je slavila njegova ekipa iz Kerempuha.

Tijekom vikenda održan je drugi malonogometni turnir glumaca "Dođite i smijte nam se kako igramo" na nogometnom terenu zagrebačke V. gimnazije.

U turniru je sudjelovalo sedam kazališta, a pobijedila je ekipa iz Kerempuha, za koju je igrao i glumac Filip Detelić, kojeg smo gledali i kao voditelja zadnje sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Filip nam je ranije jednom prilikom otkrio da mu je nogomet velika strast.

''Nažalost zbog puno obaveza sa snimanjima i u kazalištu i uz moju predivnu djecu nemam baš puno vremena za hobije. Obožavam nogomet i najradije bih da ga mogu igrati svaki dan, ali ovako se moram zadovoljit samo jednom tjedno", ispričao je glumac, a njegove fotografije s nogometnog turnira pogledajte u galeriji.

36-godišnji Filip je kazališni, filmski i televizijski glumac iz Velike Gorice i član je zagrebačkog kazališta Kerempuh.

U showu "Tvoje lice zvuči poznato" prvi put se okušao kao voditelj, a pridružio se iskusnijem kolegi Igoru Mešinu, s kojim je prije toga godinama surađivao u kazalištu.

''Igor Mešin je fenomenalan kolega i prijatelj, velika mi je podrška i gušt je dijeliti s njim pozornicu. Samo riječi hvale imam za Mešina i ispred i iza kamera. Što više da ja kažem o Igoru, čovjek je uspješan kazališni, filmski i TV glumac, redatelj, voditelj, jako dobar čovjek i prijatelj'', nahvalio je svog kolegu.

Filip je inače otac dvoje djece, kćeri Dore i sina Tina, a njihovu majku uvijek je skrivao od javnosti. U medijima se prije nekoliko godina pisalo da ljubi djevojku Dragicu, ali njihova veza nije potrajala.

''Ne živimo zajedno već 4 godine, ali smo u jako dobrim odnosima i svaki dan sam s njom i djecom'', otkrio nam je Filip.

 

Pogledaji ovo Filip Detelić Celebrity Naš novi voditelj koji je osvojio gledatelje Nove TV otkrio nepoznati detalj o sebi: ''Bio sam u toj strašnoj fazi i tad sam rekao - e, nema više...''

Pogledaji ovo Filip Detelić, Marija Kolb, TLZP Celebrity Mala tajna našeg novog voditelja izišla je na vidjelo, evo zašto mu je bilo neugodno: "Sad cijela Hrvatska zna, hvala, Mare!"

Pogledaji ovo Filip Detelić i Igor Mešin Zanimljivosti Pogledajte kako je novi voditelj našeg hit-showa uspio zbuniti Igora Mešina: "Ovo sigurno nije bio najbolji trenutak večeri!"

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham i Harper Beckham - 7 David Beckham i Harper Beckham - 4 David Beckham i Harper Beckham - 1 David Beckham i Harper Beckham - 3 +31 David Beckham i Harper Beckham - 6 Celebrity David Beckham ponosno je pokazao svoju već odraslu kćer, no njihov prisni odnos i dalje izaziva kritike javnosti

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vila Marija Mandžukića - 1 Vila Marija Mandžukića - 2 Vila Marija Mandžukića - 3 Vila Marija Mandžukića - 4 +25 Vila Marija Mandžukića - 5 Celebrity Zavirite u luksuznu vilu Marija Mandžukića, iznajmljuje je po paprenoj cijeni, a postoji i jedan uvjet

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene