''bilo je dosta''

Naš novi voditelj koji je osvojio gledatelje Nove TV otkrio nepoznati detalj o sebi: ''Bio sam u toj strašnoj fazi i tad sam rekao - e, nema više...''

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Detelić Filip Detelić Filip Detelić Filip Detelić Filip Detelić Minea, Igor Mešin i Filip Detelić, TLZP - 4 Minea, Igor Mešin i Filip Detelić, TLZP - 8 Minea, Igor Mešin i Filip Detelić, TLZP - 7 Minea, Igor Mešin i Filip Detelić, TLZP - 6 Minea, Igor Mešin i Filip Detelić, TLZP - 5 +16 Minea, Igor Mešin i Filip Detelić, TLZP - 1 Galerija

Filip Detelić bio je gost u posljednjoj emisiji Zdravlje na kvadrat.

Filip Detelić naš je glumac kojeg odnedavno gledamo i kao voditelja na Novoj TV u emisiji ''Tvoje lice zvuči poznato''. U emisiji ''Zdravlje na kvadrat'' ispričao je malo više o sebi i svom zdravlju. 

''35 mi je godina. Okej sam. Igram nogomet. I više bih ja, svaki dan, ali zbog obveza to je svedeno na jednom tjedno, možda! Kad imam predstave ili gostovanja, ne mogu to ni jednom tjedno, ali trudim se da bude bar jednom tjedno'', govori Filip te dodaje da je ljubitelj svih sportova. 

''Dosta sam čak i ovisan o adrenalinu, obožavam sve moguće. Najradije bih skočio iz aviona padobranom, ali nogomet je nekako odmalena prvi i prvi. I zapravo jedini i onda dugo, dugo nitko!'' kaže.

Pazi li na prehranu?

''Mogu li reći da ne?! Naime, bio sam u jednoj dosta bucmastoj fazi prije nekoliko godina i onda sam smršavio jedno 12 kg, i odonda se trudim da to više ne ide na tu razinu'', priznao je. 

Kakva jela najviše voli kuhati?

''Najdraže su mi, to sam znao pripremati za jednu moju jako dragu osobu, tortilje. Ribu znam malo slabije'', govori. 

Koliko je visok, koliko je težak?

''Iskreno, oko 180 cm znam da jesam, a težak, pa imam 82-83 kile. Bio sam u toj strašnoj fazi kad je bilo 95 čak. Joj, kad sam se vidio, mislim da smo snimali neku seriju, vidio sam se na televiziji i rekao sam - e, sad je dosta! I kad sam pukao potpuno? Kad sam morao uzeti zrak da zavežem tenisicu. E, sad nema više, ovo više nikad'', govori. 

Zdravstvena emisija pa logično pitanje, kakvo je zdravlje?

''Pa, ne znam. Evo, uskoro idem na sistematski pa me je možda strah, ali se osjećam dobro. Naravno, ima bolova 800. Bilo je povreda i na nogometu. Imao sam i jedan neugodan sudar autom. Sletio sam s mosta i jedva živ ostao, pa me to odonda jače boli'', priča. 

Za Filipa kažu da je veseo, optimističan i da život gleda s ljepše strane. 

''Apsolutno! To mi nekako prirodno samo dođe. Nikad ne padam u neke depresije. Bude tu tuge i suza, naravno, kao i kod svih, ali se uvijek trudim i na probama i u životu, poslu, sve gledati s vedrije strane. Optimist sam sigurno'', zaključio je. 

Kako bi se opisao u nekoliko rečenica?

''Kao šegrta Hlapića. Malen kao lakat, veseo kao ptica. Jesam energičan sigurno, veseo, imam vjerojatno i neki ADHD, ali to bi stručnjaci morali utvrditi u kojoj to točno mjeri. Kad vidim ovo zeleno, odmah mi dođe da trčim, da se valjam, I opet bih se vratio na nogomet, ali nećemo više'', kaže. 

Ljubitelj je prirode. 

''Apsolutno! Iz Buševca sam ja. Tamo sam se rodio i živio 14 godina dok se nismo preselili s mamom i tatom u Goricu. Imamo u Šiljakovini kuću, tamo gdje su bili deda i baka, tako da često koliko god mogu idemo tamo. Ja zapravo ondje uživam. Ljeto sam cijelo znao provoditi tamo s bakom u Šiljakovini i srce me vuče tamo non-stop!'' priča. 

Voli planinarenje, nije pušač, a evo što konzumira od alkohola. 

''Volim i bijelo i crno. Pivu obožavam! Puno sam ih probao. I kad bih već morao birati nekakav alkohol, piva bi bila broj jedan'', rekao je. 

Svi mi živimo vrlo brzo, radimo dosta poslova, najmanje skrbimo o svom zdravlju, a kad nas nešto uhvati, onda kažemo - e, zašto nisam prije razmišljao...

Cijeli razgovor pogledajte u prilogu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton - 1 Kate Middleton Kate Middleton +25 Kate Middleton Celebrity Ni najbliže osoblje nije vidjelo Kate Middleton nakon operacije, posjetile su je tek dvije osobe kojima je to bilo dopušteno

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Desanka Beba Lončar - 2 Beba Lončar 2010. - 3 Beba Lončar 2010. - 2 Beba Lončar 2010. - 1 +20 Desanka Beba Lončar - 1 Nekad i sad Bila je toliko lijepa da su je prozvali srpskom Brigitte Bardot, no rano je stavila točku na kraj karijere, a danas se ne voli isticati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene