Sjećate se poljupca?

David Beckham ponosno je pokazao svoju već odraslu kćer, no njihov prisni odnos i dalje izaziva kritike javnosti

David Beckham i Harper Beckham - 2 David Beckham i Harper Beckham - 2 Profimedia 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham i Harper Beckham - 7 David Beckham i Harper Beckham - 4 David Beckham i Harper Beckham - 1 David Beckham i Harper Beckham - 3 David Beckham i Harper Beckham - 6 David Beckham i Harper Beckham - 8 David Beckham - 2 Harper Beckham - 2 David Beckham i kći Harper - 2 David Beckham i kći Harper - 1 +25 David Beckham i kći Harper - 3 Galerija

David Beckham poveo je svoju kćer Harper Beckham na posljednju utakmicu Inter Miamija. Zajedno su pozirali za fotografe, a djevojčica se našla u očevu velikom zagrljaju.

Bivši nogometaš David Beckham ponosni je otac četvero djece, a posebno voli kćer mezimicu, koja je njegovo najmlađe dijete.

Upravo nju, 13-godišnju Harper, poveo je na posljednju utakmicu Inter Miamija, gdje su pozirali na tribinama.

David je kćer uhvatio u zagrljaj pa joj probao dati i poljubac, no ona nije htjela, a njihovi prizori nasmijali su sve koji su ih vidjeli.

Harper je izrasla u pravu ljepoticu, a proteklih nekoliko mjeseci svi su se ugodno iznenadili jer se doima starijom nego što jest.

No naletjela je i na kritike zbog jednog videozapisa s ocem. Naime, David je na društvenim mrežama prije nekoliko mjeseci objavio video u kojem je ljubi u usta, što je izazvalo podijeljene reakcije javnosti. S obzirom na to da Harper ima 13 godina, mnogi smatraju da to nije pravilan način iskazivanja očeve ljubavi prema kćeri, dok drugi smatraju da je njihovo pravo da bliskost jedno prema drugome iskazuju na način koji njima odgovara.

"Jako sam nježan prema djeci. Tako smo odgojeni i Victoria i ja, a takvi smo i mi sa svojom djecom. Želimo pokazati svojoj djeci ljubav i, znate, veoma smo im privrženi", izjavio je nedavno Beckham na Instagramu.

"Kritizirali su me jer sam poljubio svoju kćer u usta. Svu svoju djecu ljubim u usta. Brooklyna možda i ne jer on ima 24 godine, moglo bi mu se to činiti malo čudnim", dodao je.

David i Victoria Beckham vjenčali su se 1999. godine a osim Harper imaju i sinove Brooklyna, Romea i Cruza.

Pogledaji ovo Victoria Beckham - 2 Celebrity Što Victoria Beckham zapravo jede? Jednom obroku vjerna je već 25 godina!

Pogledaji ovo David Beckham s obitelji - 4 Celebrity Ovakva atmosfera vlada u domu Beckhamovih, a jedna fotografija mnogima posebno zapela za oko!

Pogledaji ovo David Beckham s kokošima - 3 Celebrity Možete li Beckhama zamisliti kao farmera? Podijelio je video iz svog dvorišta koji je nasmijao pratitelje, evo o kome se to brine od ranog jutra

Pogledaji ovo PR Zanimljivosti David Beckham: „Redatelj je bio bijesan na mene zbog onoga što sam rekao u dokumentarcu“

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandar i Tamara Vučić - 5 Tamara Vučić Aleksandar i Tamara Vučić - 2 Aleksandar i Tamara Vučić - 3 +27 Aleksandar i Tamara Vučić - 4 Celebrity Bračni par Vučić ruku pod ruku stigao je na glasačko mjesto, a prva dama Srbije nosila je torbicu s jasnom porukom za sve

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Davora Lovrena i njegove partnerice - 9 Vjenčanje Davora Lovrena i njegove partnerice - 17 Vjenčanje Davora Lovrena i njegove partnerice - 14 Vjenčanje Davora Lovrena i njegove partnerice - 7 +24 Vjenčanje Davora Lovrena i njegove partnerice - 8 Celebrity Oženio se zgodni brat Dejana Lovrena! Mladence je ispred crkve dočekala bakljada, a sretni nogometaš sve je ponosno snimao

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene