Oglas

David Beckham: „Redatelj je bio bijesan na mene zbog onoga što sam rekao u dokumentarcu“

PR PR Foto: PR

Bivši engleski nogometaš David Beckham otkrio je da mu je snimanje Netflixove dokumentarne serije Beckham pomoglo da preboli teške situacije iz svoje karijere, ali i shvati da ni njegovoj obitelji nije bilo lako.

Kinofilmhrvatski filmski web magazin donosi vam ovu priču

Engleska nogometna legenda, modna ikona i suprug “spajsice” Victorije otvorio je dušu i u sklopu promocije Netflixove dokumentarne serije Beckham priznao da je snimanje te serije na njega djelovalo – terapeutski. Naime, David Beckham je, zajedno redateljem Fisherom Stevensom, producentom Johnom Battsekom i montažerom Michaelom Harteom na panelu “For Your Consideration” u Los Angelesu promovirao seriju Beckham koja donosi zanimljive detalje o njegovoj nogometnoj karijeri, obiteljskom životu te poslovnim pothvatima.

“Moja nogometna karijera trajala je 22 godine i kad bih je trebao opisati jednim pojmom bio bi to ‘roller coaster’. Dakle, puno uspona i padova koji su ponekad bilo jako teški, a mogućnost da u seriji prvi put govorim o nekim od tih teškim trenutaka bila mi je vrsta terapije koja mi je pomogla da ih prebolim”, bio je iskren Beckham te zahvalio ekipi koja stoji iza dokumentarne serije.

Pročitajte više na Kinofimu:

U kina dolazi biografski film o Leonbardu Da Vinciju
Emma Stone više ne želi da ju zovemo - Emma
Ryan Gosling: „Ovo je nešto najluđe što sam napravio“

Nakon emitiranja serije, Beckham je brzo postao meme – što je pretvoreno i u Super Bowl reklamu – zbog scene u kojoj se iznenadno ubacuje u kadar dok je supruga Victoria govorila o skromnom odgoju.

“Bio je to Victorijin prvi dan snimanja, sjedila je tamo u salonu i izgledala je sjajno. Natjerala je pse da trče unutra i van i redatelj je mislio da sam izašao iz kuće, ali ja sam bio u kuhinji i pripremao kavu prije nego što sam otišao u ured“, prisjetio se Beckham.

“Stavio sam slušalice i odjednom sam čuo kako moja žena govori: 'Pa, prizemljeni smo.' A ja sam rekao: 'Ne, ne, ne.' Kada je rekla 'Mi smo radnička klasa', gurnuo sam glavu kroz vrata i rekao sam, 'Budi iskrena'“ prisjetio se Beckham.

Ujedno je i napomenuo da se sjeća kako je redatelj Stevens zbog te njegove male intervencije bio „izuzetno bijesan“.

Stevens je objasnio da su zakazali “intervju s Victorijom jer je David navodno bio vani i ona je mogla slobodno govoriti što želi, a onda se on pojavio i bila sam prilično uzrujana. Pomislio sam, 'Vodite ga odavde', ali zapravo je ispalo sjajno", priznao je redatelj. “Uspjelo je. Hvala Bogu da je snimatelj uhvatio Davida, kasnije sam mu čak rekao: ‘Mislim da imamo zlato.'”

Što je još David Beckham rekao o svoje dokumentarcu pročitajte na Kinofilmu, web magazinu koji donosi najzanimljivije vijesti iz svijeta filma

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene