Njegov raj na Braču

Zavirite u luksuznu vilu Marija Mandžukića, iznajmljuje je po paprenoj cijeni, a postoji i jedan uvjet

Mario Mandžukić u svojoj vili - 9 Mario Mandžukić u svojoj vili - 9 Duje Klaric/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vila Marija Mandžukića - 1 Vila Marija Mandžukića - 2 Vila Marija Mandžukića - 3 Vila Marija Mandžukića - 4 Vila Marija Mandžukića - 5 Vila Marija Mandžukića - 6 Vila Marija Mandžukića - 7 Vila Marija Mandžukića - 8 Vila Marija Mandžukića - 9 Mario Mandžukić u svojoj vili - 1 +19 Mario Mandžukić u svojoj vili - 2 Galerija

Vila Marija Mandžukića nalazi se u Bobovišću na Braču i udaljena je 10 metara od mora, a fotografije unutrašnjosti objavljene su na stranici za iznajmljivanje nekretnina.

Bivši nogometni reprezentativac Mario Mandžukić vlasnik je luksuzne vile u Bobovišću na otoku Braču koju iznajmljuje za ljetovanje.

Vila Blue Star Brač udaljena je 10 metara od mora, ima i vanjski grijani bazen te je ograđena od znatiželjnih pogleda. Pogodna je za 10 osoba i ima pet spavaćih soba te jednako toliko kupaonica.

Za noćenje je potrebno izdvojiti pozamašan iznos od 1300 eura, a iznajmljuje sa za razdoblje od najmanje četiri dana, pa si takav luksuz ne može priuštiti svatko.

Fotografije vile objavljene su na stranici za iznajmljivanje nekretnina i možete ih pogledati OVDJE.

Otkako je kupio vilu, Mario je ljeta uglavnom provodio na Braču, a često je s njim bila i samozatajna djevojka Ivana Mikulić, s kojom je jednom prilikom tamo i fotografiran.

Mandžukić je tijekom dugogodišnje karijere igrao za klubove Dinamo Zagreb, Marsonija, Milan, Wolfsburg, Juventus, Atletico i Al Duhail, a trenutačno je pomoćni trener hrvatske nogometne reprezentacije.

Pogledaji ovo Mario Mandžukić i djevojka Ivana Celebrity Evo tko je djevojka Marija Mandžukića, medije godinama uspješno izbjegava, a skupa su još od srednje škole

Pogledaji ovo Poznati na tribinama - 13 Celebrity Pogledajte koji su poznati Hrvati žestoko navijali za naše vaterpoliste u finalu protiv Španjolske, bilo je napeto do kraja!

Pogledaji ovo Indira Levak inMagazin Koje su to domaće zvijezde nakon velikih svađa zakopale ratnu sjekiru i zašto Modrić s Mandžukićem nije pričao čak tri godine?

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham i Harper Beckham - 7 David Beckham i Harper Beckham - 4 David Beckham i Harper Beckham - 1 David Beckham i Harper Beckham - 3 +31 David Beckham i Harper Beckham - 6 Celebrity David Beckham ponosno je pokazao svoju već odraslu kćer, no njihov prisni odnos i dalje izaziva kritike javnosti

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rod Stewart Rod Stewart Rod Stewart Rod Stewart s obitelji +25 Rod Stewart - 1 Celebrity Pogledajte kako je Rod Stewart osramotio sina u Dubrovniku, usred hotelskog bara odlučio je skinuti hlače!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene