postoje rijetke fotografije

Evo tko je djevojka Marija Mandžukića, medije godinama uspješno izbjegava, a skupa su još od srednje škole

Mario Mandžukić i djevojka Ivana Mario Mandžukić i djevojka Ivana Duje Klaric / CROPIX 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Mandžukić Mario Mandžukić Mario Mandžukić - 1 Mario Mandžukić - 2 Mario Mandžukić - 3 Mario Mandžukić (Foto: Instagram) Danijel Subašić, Vedran Ćorluka i Mario Mandžukić (Foto: Instagram) Danijel Subašić i Mario Mandžukić (Foto: Instagram) Poznati na utakmici Hrvatske i Mađarske u vaterpolu - 4 Poznati na utakmici Hrvatske i Mađarske u vaterpolu - 3 +5 Mario Mandžukić - 5 Galerija

Mario Mandžukić jedan je od najpoznatijih sportaša Hrvatske, ali o njegovom privatnom životu malo se zna, evo tko mu je djevojka.

Naš nogometaš Mario Mandžukić jedan je od najpoznatijih sportaša u Hrvatskoj i šire, a osim što ga se u medijima hvalilo zbog sportskih uspjeha, o njegovom privatnom životu malo se pisalo.

O njegovoj djevojci ne zna se gotovo ništa, a njene rijetke fotografije uhvaćene su još prije puno godina na odmoru.

Mario je u vezi sa samozatajnom Ivanom Mikulić iz Strizivojne, nedaleko od Đakova, a zajedno su još otkako je on tek krenuo graditi nogometnu karijeru, odnosno više od 17 godina.

Par se upoznao u Slavonskom Brodu dok je ona još pohađala srednju školu, nakon čega je otišla studirati u Zagreb, a kad je Mario 2012. potpisao za njemački klub Bayern, zajedno su preselili u Munchen.

Iako je Ivana najveća podrška svom dragom, nikad se nije voljela eksponirati i ne pojavljuje se s njim u javnosti.

Za Ivanu se često može čuti kako je skromna i pristojna djevojka, a poznato je i da ne vodi luksuzan život te nema društvene mreže. Susjedi su otkrili kako je Ivanu i sestru odgojila majka jer im je otac tragično preminuo 2002. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Mandžukić MM 17 (@mariomandzukic)

"Najbolje se osjećam kući sa svojom djevojkom. Možda nekad bude dosadno, ali to je naš stil života. Ne patimo od velike pažnje", izjavio je Mandžukić jednom prilikom za njemački Bild.

Ljeta obično provode na u Bobovišću Braču, u privatnosti Mandžukićeve luksuzne vile, gdje su ih jednom prilikom uspjeli uloviti i fotografi, a rijetke Ivanine fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Koliko je poznato, pred oltar još nisu stali, a Mandžo je jednom prilikom izjavio kako "vjeruje u instituciju braka, ali da mu se nigdje ne žuri".

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson i Mate Bulić Marko Perković Thompson i Mate Bulić Marko Perković Thompson i Mate Bulić +13 Marko Perković Thompson i Mate Bulić Celebrity Thompson se vraća na pozornicu nakon duge pauze, poznato je i tko će mu se pridružiti na koncertu!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sting i Trudie Styler - 6 Sting i Trudie Styler - 4 Sting i Trudie Styler - 5 Sting i Trudie Styler - 3 +26 Sting i Trudie Styler - 2 Celebrity Trudnu suprugu ostavio je zbog nje, a ni 32 godine poslije ne skrivaju koliko su ludo zaljubljeni, detalji iz spavaće sobe to i potvrđuju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene