opet razdvojeni

Petar Grašo proslavio još jedan Dan zaljubljenih bez supruge Hane i na istom mjestu gdje je bio prošle godine

Petar Grašo - 2 Petar Grašo - 2 Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 1 Petar Grašo - 2 Petar Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić - 1 Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić In Magazin: Petar Grašo i Hana Huljić - 1 +19 Petar Grašo i Hana Huljić Galerija

Petar Grašo za Valentinovo je nastupio u hotelu Hilton u Beogradu, a uz njega nije bila supruga Hana Huljić.

Pjevač Petar Grašo proveo je Dan zaljubljenih radno i daleko od obitelji.

Pogledaj i ovo Petar Grašo i Hana Huljić spominju Danijelu Hana i Grašo snimljeni u Splitu, pogledajte kako se ponašaju u rodnom gradu, njihovi sugrađani nešto ne prestaju komentirati!

Grašo je za Valentinovo održao koncert hotelu Hilton u Beogradu, gdje je nastupio i prošle godine na isti datum, a uz njega ni ovaj put nije bila supruga Hana Huljić Grašo, koja je vjerojatno ostala u Splitu s njihovom kćerkicom Albom.

Hana i Petar inače se rijetko pojavljuju zajedno u javnosti, a posljednji put imali smo ih priliku vidjeti na dodjeli nagrada MAC u Beogradu krajem siječnja.

Tada je pjevač za tamošnje medije otkrio što je zajedničko njemu i supruzi.

"Postoji jedna ljubav koja nas vezuje, a to je muzika. Ona je magistra kompozicije, ozbiljno školovana. Doduše, otvorena je i za pop i bilo kakvu vrstu muzike, pa o tome volimo diskutirati", kazao je Grašo.

Podsjetimo, za romansu Petra i Hane doznalo se u listopadu 2021. godine, samo nekoliko mjeseci nakon što je on okončao dugogodišnju vezu s Danijelom Martinović. Vjenčali su se 19. veljače 2022. u crkvi svetog Dominika u Splitu u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja, a u srpnju je na svijet stigla njihova kćerkica Alba.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Todorić i Bernard Krasnić Ante Todorić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +22 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nekad i sad Bivši suprug Nine Badrić pojavio se u javnosti nakon dugo vremena, pogledajte kako izgleda danas

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 5 Zdenka Blažević Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 1 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 2 +26 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 6 Celebrity Kamere zabilježile emotivan trenutak između Ćirine supruge i sestre, tugu na licima nisu mogle sakriti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene