Hmm...

Svi pričaju o Grašinu postupku prema jednoj obožavateljici tijekom koncerta, no postoji logično objašnjenje za to!

Petar Grašo Petar Grašo Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo i Hana Huljić - 3 Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić +19 Petar Grašo i Hana Huljić - 1 Galerija

Snimka s koncerta Petra Graše na kojoj ljubi nogu obožavateljici postala je hit ubrzo nakon što se pojavila na internetu.

Na TikToku je osvanula snimka s koncerta Petra Graše na kojoj izgleda kao da pjevač jednoj od obožavateljica grize ili ljubi nogu.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakav splet okolnosti! Sjećate se kad se Hana Huljić pojavila u spotu Danijele Martinović? Evo za koju pjesmu je to bilo!

Riječ je o nastupu koji se održao u Ljubljani 16. prosinca prošle godine.

Čitateljica koja je zabilježila spomenuti trenutak javila se portalu 24 sata te im otkrila što se zapravo dogodilo.

"Grašo ju je poljubilo jer ima istetoviran stih njegove pjesme na nozi, a ja sam sve snimala jer sam znala da bi joj to bila lijepa uspomena. Nakon što se spustila s pozornice, zamolila me da joj pošaljem video."

Iako je snimka postala hit na internetu samo nekoliko minuta nakon objave, vlasnica ju je iz nepoznatih razloga ipak odlučila obrisati, no priča o tom njegovom postupku se raširila, pa su tijekom vikenda svi pričali o tome. 

Pjevač je nedavno za regionalne medije otkrio i ima li neke svoje rituale kojih se tijekom uspješne karijere pridržava.

"Sretan sam što nisam opterećen takvom vrstom dodatnih malih tenzija. Mislim da su takve stvari otežavajuća okolnost. Postoje mali rituali i zahtjevi. Kada putujete u druge gradove, postoje stvari koje nas opuštaju i čine opuštenim, a to su detalji vezani za hranu, garderobu", izjavio je Petar za Kurir Televiziju.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Dimitrijadis Dima - 13 Goran Dimitrijadis Dima - 3 Goran Dimitrijadis Dima - 2 Goran Dimitrijadis Dima - 12 +8 Goran Dimitrijadis Dima - 1 Zanimljivosti Sjećate se hita ''Nije mene dušo ubilo''? Evo kako danas izgleda pjevač koji ga je izveo, a otkriven je i razlog zbog kojeg se maknuo iz javnosti!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić, Neda Parmać, Pamela Ramljak i Nika Antološ Žanamari Perčić - 3 +27 Žanamari Perčić Celebrity Ogroman otvor kod grudi mamio je sve poglede na Žanamari, a kompliment joj je uputila i poznata kolegica: ''Trebala bi ovako češće''

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene