''Ko smije išta osim Tončija reći...''

Grašo se našalio na račun obiteljskih odnosa s Huljićem: ''Bilo bi problema u familiji da bilo što drugo kažem''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Jurišić i Matija Cvek Petar Grašo Tonći Huljić Mia Dimšić, glazbenica Jelena Rozga Petar Grašo Petar Grašo Jelena Rozga, Tonči Huljić, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić +19 Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Galerija

Sinoć je u Zagrebu dodijeljena nagrada "Cesarica" najuspješnijim glazbenicima u prošloj godini. Među nagrađenima bili su Petar Grašo, Jelena Rozga, Mia Dimšić i drugi. Hitom godine proglašena je pjesma Matije Cveka i Eni Jurišić, koja je na dodjeli nastupila u petom mjesecu trudnoće. Izvještaj s crvenog tepiha Cesarice pogledajte u prilogu In magazina!

Pjesma "Trebaš li me" sinoć je proglašena hitom godine. Nagrada Cesarica otišla je u ruke Eni Jurišić i Matije Cveka.

Pogledaj i ovo Koncert za naježiti se! Spektakl u Veloj Luci: Brojni glazbenici i obožavatelji pjevali u čast Oliveru, s brodica su gorjele baklje, a atmosfera je bila veličanstvena!

''Ne želim reći da znao sam da ćemo dobiti tu nagradu, ali baš sam se nadao i drago mi je da je tako'', iskren je bio Matija.

''Ja sam se iskreno nadala, ali me svejedno izennadilo jako, jako navijala sam za nas i evo uspjelo mi je'', dodala j Eni Jurišić. 

Eni je na dodjeli ove glazbene nagrade nastupila u 5. mjesecu trudnoće i otkrila nam da ni u blaženom stanju ne odustaje od nastupa.

''Super se osjećam,ljudi me nekako drže, dižu mi energiju i dok god se budem osjećala dobro ću biti tu, a malo i uz odmor pa nekako to važemo'', kaže.

Da će baš ova pjesma odnijeti pobjedu u konkurenciji 12 hitova koji su se svakog mjeseca birali cijele prošle godine, odlučila je publika, a slažu se i kolege.

''Tu pjesmu sam čula milijun puta i svaki put kad je čujem ona je sve bolja i bolja'', komentirala je Lorena Bućan.

''To je baš pjesma koja je odlična, volio bih da sam ju ja napisao'', iskren je bio Tonči Huljić. 

A komu bi Grašo dao Cesaricu za hit godine?

''Ko smije išta drugo reći osim Tončija Huljića, on je nominiran, a da bilo što drugo kažem bilo bi problema u familiji'', našalio se Grašo. 

Otkad je postao tata, žuri doma nakon svakog koncerta.

''Jako često oni putuju sa mnom, tako da u principu, vrlo malo smo razdvojeni i to je divota'', kaže Grašo.

Ljubav na prvi pogled dogodila se i između djeda Tončija i unuke Albe.

''Sad idu na skijanje, bit će mi teško tih 10-ak dana bez nje. Ona je čudo, osobnost jedna velika. Po 5 minuta sliči na svakoga'', priča Tonči. 

Novopečeni otac je i pjevač Silentea, koji se na Cesarici pojavio u društvu supruge, s kojom se rijetko pojavljuje u javnosti.

''Nije nikad ni bilo skrivanja, izašli smo malo vanka, zezancija nema benda pa sam morao nju uzeti kao bolju polovicu svega. Imamo jako puno obaveza i ja i ona, familija nam raste svaki dan je sve ljepši i ljepši, ali minuta je sve kraća meni se čini'', govori Tibor iz Silentea. 

A koliko vremena je potrebno za spremiti se za crveni tepih?

''Samo ću reći da je sređivanje bilo u 1 i po danas, a sad je 9. Ja uvijek kažem, najlakše je doći otpjevati, ono što je teže je sređivanje i spremanje, i frizura i šminka, to je najveći izazov od svega'', otkrila je Lorena. 

''Uvijek brinem i je li prekratko jer volim da se vide noge, uvijek razmišljam je li neka kombinacija prepomaknuta jer nikad ne znam što s čim ide dok mi ne netko nek aže, to je uvijek moj problem'', priča Mia Dimšić.

Zablistala je sinoć i Jelena Rozga, koja nam je otkrila kako je ponovno muče problemi sa štitnjačom.

''To je naplata za prošlu godinu obzirom da je bila prošla godina jako stresna i sad je došlo to sve skupa na naplatu, tako da mi nalazi nisu baš najbolji ali evo dobro sam, tu sam, nasmiješena'', priča pjevačica. 

Rozga je osvojila dvije Cesarice za dva hita mjeseca u prošloj godini, ali nagrada, kaže, u svojoj arhivi nema mnogo.

''Obzirom da već pjevam 27 godina nemam toliko puno nagrada, ali ne opterećujem se s nagradama, lijepo ih je naravno dobiti, ali ako se i ne desi, dobro je, moja nagrada je publika kad pjeva na koncertima moje pjesme, to mi je najdraže od svega'', rekla je Rozga. 

Publika je izabrala sve dobitnike "Cesarice", možda je baš zato ova nagrada omiljena među glazbenicima.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić - 2 Luka Nižetić - 1 Luka Nižetić - 1 Luka Nižetić - 2 +17 Luka Nižetić Nekad i sad Luka Nižetić drastično promijenio imidž, evo kakve su reakcije njegovih fanova: "Ma jesi li to ti? Za ne prepoznati!''

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Jurišić Vjeko Ključarić i Eni Jurišić Vjeko Ključarić i Eni Jurišić Matija Cvek i Eni Jurišić +21 Matija Cvek i Eni Jurišić Celebrity Naša pjevačica vješto je sakrila trbuh u petom mjesecu trudnoće, a kolega s kojim čeka dijete nije skidao osmijeh s lica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene