u čemu je to stigla?

Na Tik Toku je prati skoro pet milijuna pratitelja, a nakon što se pojavila u ovoj haljini broj se sigurno već povećao

Jessica Wang - 6 Jessica Wang - 6 Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Wang - 8 Jessica Wang - 7 Jessica Wang - 6 Jessica Wang - 5 Jessica Wang - 4 Jessica Wang - 3 Jessica Wang - 2 Jessica Wang - 1 Jessica Wang - 13 Jessica Wang - 12 +10 Jessica Wang - 11 Galerija

Jessica Wang na crveni tepih je stigla u ekstravagantnoj haljini kakvu još nismo imali priliku vidjeti.

U Cannesu su ove godine crvenim tepihom prošetala brojna poznata lica, a među njima se našla i Jessica Wang.

Pozirala je u nesvakidašnjoj crnoj haljini koja je bila ukrašenama "granama", a svi su se pitali u čemu je to stigla? 

Američka modna influencerica kineskog podrijetla ekstravagantnu haljinu iskombinirala je sa sandalama na vezivanje, a kosu je zategnula u elegantnu punđu. 

Kako vam se sviđa njezin outfit?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Inače, Jessica je popularna TikTokerica a i modna blogerica, poznata po svom sadržaju o modi, stilu života i ljepoti.

Na TikToku, gdje ima skoro pet milijuna pratitelja, dijeli videozapise koji uključuju modne savjete, trikove za stiliziranje, recenzije proizvoda i svakodnevne modne kombinacije. Osim TikToka, aktivna je i na Instagramu, gdje također dijeli svoje modne inspiracije i suradnje s raznim brendovima.

Poznata je i po svom prepoznatljivom stilu i kreativnim videozapisima, a njezin utjecaj u svijetu mode prepoznali su mnogi brendovi s kojima surađuje na različitim kampanjama i projektima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart - 7 Izabel Goulart - 6 Izabel Goulart - 8 Izabel Goulart - 9 +25 Izabel Goulart - 5 Celebrity Ova neobična haljina pravi je dokaz da nije uvijek golotinja potrebna da bi se privukla pažnja

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Celine Dion Celine Dion Celine Dion - 3 Celine Dion - 2 +33 Celine Dion - 1 Celebrity Uplakana Celione Dion pred kamerama pričala o borbi s neizlječivom bolesti: ''Učinit ću sve da opet pjevam!''

Pogledaji ovo Izabel Goulart - 4 Celebrity Ova neobična haljina pravi je dokaz da nije uvijek golotinja potrebna da bi se privukla pažnja

Pogledaji ovo Matt Dillon Nekad i sad Svi su bili ludi za njim u 90-ima, ljubio je i brojne poznate ljepotice, a moglo bi vas iznenaditi kako izgleda sa 60!

Pogledaji ovo Poznati u hotelu Eden Roc - 4 Zanimljivosti Pogledajte raskalašene prizore iz hotela razvrata koji zvijezde obožavaju, a nekima su zbog ponašanja doživotno zabranili ponovni ulaz!

Pogledaji ovo Michelle Rodriguez, Carmen Vandenberg Celebrity Zvijezda ''Brzih i žestokih'' snimljena u društvu partnerice, golišavi prizori pokazuju da su itekako spremne za ljeto!

Pogledaji ovo Vincent Cassel i Narah Baptista Celebrity Bivši suprug jedne od najljepših žena svijeta sada ljubi 30 godina mlađu misicu, kojoj se ni sam ne može nadiviti!

Pogledaji ovo Winnie Harlow Celebrity Danas svoje tijelo ponosno pokazuje, no zbog neobičnog izgleda pretrpjela je strašne trenutke!

Pogledaji ovo Rosie Huntington-Whiteley - 12 Celebrity Zaručnica cijenjenog glumca iznenadila fotkom iz hotelske sobe, na sebi nije nosila ništa osim nakita!

Pogledaji ovo Heidi Klum Celebrity Njoj je 50 godina? Bit će vam jasno ovo pitanje kad vidite dekolte na haljini koju je nosila

Pogledaji ovo Demi Moore - 1 Celebrity Zbog najnovijih fotografija mnogima se čini kao da Demi uopće ne stari, glumica izgleda kao na početku karijere!

Pogledaji ovo Anja Rubik Celebrity Neobičan i upečatljiv kupaći kostim pokazao je zašto je ova žena jedna od najtraženijih na planetu

Pogledaji ovo Sting i Trudie Styler - 4 Celebrity Trudnu suprugu ostavio je zbog nje, a ni 32 godine poslije ne skrivaju koliko su ludo zaljubljeni, detalji iz spavaće sobe to i potvrđuju

Pogledaji ovo Kelly Rowland - 1 Celebrity Prizori okršaja pjevačice i zaštitarke završile u svim svjetskim medijima, evo što se zapravo krije iza njih!

Pogledaji ovo Rose Bertram Celebrity Cijela plaža gledala je u zanosnu plavušu, badić s izrezom sve je savršeno naglasio - manu joj je teško naći!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene