gdje je nastao problem?

Prizori okršaja pjevačice i zaštitarke završile u svim svjetskim medijima, evo što se zapravo krije iza njih!

Kelly Rowland - 1 Kelly Rowland - 1 Profimedia 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Rowland - 7 Kelly Rowland - 6 Kelly Rowland - 4 Kelly Rowland - 12 Kelly Rowland - 2 Kelly Rowland - 11 Kelly Rowland - 10 Kelly Rowland - 9 Kelly Rowland - 8 Kelly Rowland - 5 +24 Kelly Rowland - 3 Galerija

Društvenim mrežama proširile su se snimke na kojima pjevačica i glumica Kelly Rowland viče na zaštitarku, evo što se događalo.

Američka pjevačica i glumica Kelly Rowland imala je verbalni okršaj sa zaštitarkom na crvenom tepihu u Cannesu. Snimke i fotografije svađe brzo su se proširile društvenim mrežama i stranim medijima.

Kelly je pozirala fotografima, a potom se uz pratnju osiguranja počela penjati po stepenicama i ponekad zastala da mahne i pozira. No u jednom trenu došlo je do žestoke svađe sa zaštitarkom.

Kelly je na snimkama i fotografijama djelovala vrlo bijesno. Najprije je potapšala zaštitarku, a onda su počele razgovarati no ubrzo je Kelly počela vikati i mahati prstom prema njoj. Na snimci je vidljivo da je zaštitarka Kelly stala na haljinu i požurivala ju, ali pjevačici je očito prekipjelo.

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.

Sada je izvor za Daily Mail otkrio pozadinu svađe.

Članovi osoblja festivala navodno su bili agresivni i Kelly je bilo dosta njihovog ponašanja.

"Ljudi koji su zaduženi za pomaganje zvijezdama u šetnji crvenim tepihom bili su agresivni i Kelly je pokušavala to ignorirati. Kad je došla do zadnje žene, bilo joj je dosta i rekla joj je neka se pomakne da može mahati obožavateljima i pozirati paparazzima", tvrdi izvor.

"Nju nije briga hoće li izgledati kao diva jer zna da se zalaže za sebe. Ne pretvara se i htjela je postaviti jasnu granicu", rekao je izvor.

Je li Kelly trebala ovako reagirati?

  • Da, zašto bi šutjela
  • Ne, mogla je to odraditi suptilnije
  • Ne znam, ali definitivno je privukla pozornost

Ukupno glasova:

Kelly je bivša članica grupe Destiny's Child, a od tri djevojke iz popularne grupe, Kelly je najviše željela solo karijeru te je u nju prva i krenula. Ipak, od Kelly, Beyonce i Michelle Williams najveći uspjeh doživjela je Beyonce, koju mnogi danas smatraju divom.

2014. godine Kelly se udala za Tima Weatherspoona, a u sretnom su braku dobili i dvojicu sinova, Titana i Nou.

Osim glazbene karijere, Kelly je dugo bila i članica žirija u australskoj verziji showa ''The Voice'', a 2021. njezino je mjesto zamijenjeno drugom osobom.

Pogledaji ovo Kelly Rowland - 5 Celebrity Bivšu članicu benda koji je nekad žario i palio dugo nismo vidjeli, zanosnu figuru izložila je na plaži

Pogledaji ovo Kelly Rowland (Foto: AFP) Celebrity Bila je slatka članica kultnog ženskog sastava, a danas snima spotove u prozirnim haljinama

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić - 4 +25 Franka Batelić na Instagramu - 5 Celebrity Franka Batelić odgovorila na ljutite prozivke zbog svoje izjave o majčinstvu: "To je toliko izvučeno iz konteksta..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput javila se s uzbudljivim vijestima, pokazala je i djelić onog što sprema: "Očekujte neočekivano!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene