39 joj je godina

Bila je slatka članica kultnog ženskog sastava, a danas snima spotove u prozirnim haljinama

Kelly Rowland (Foto: AFP) Kelly Rowland (Foto: AFP) afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Rowland (Foto: AFP) Kelly Rowland (Foto: AFP) Kelly Rowland (Foto: AFP) Kelly Rowland (Foto: Profimedia) Kelly Rowland (Foto: Profimedia) Kelly Rowland (Foto: Profimedia) Destiny\'s Child (Foto: AFP) +0 Mathew Knowles i Destiny\'s Child\'s (Foto: Getty Images) Galerija

Kelly Rowland objavila je novi glazbeni video koji pršti seksepilom i provokativnim prizorima.

Pjevačica Kelly Rowland službeno je i sa stilom potvrdila svoj povratak na glazbenu scenu objaviviši novi glazbeni video za svoj singl "Coffee".

Pritom je pokazala koliko nevjerojatno dobro izgleda sa svojih 39 godina i da izgleda isto, ako ne i bolje, kako je pamtimo iz vremena kada je bila članica popularnog ženskog sastava Destiny's Child. Kelly je u videu promijenila nekoliko odjevnih kombinacija, a mnogima su za oko zapeli prizori u kupaćim kostimima, koji su otkrili njezinu besprijekornu liniju ali i oni u prozirnoj haljini ispod koje je pokazala grudi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The best part of waking up ☕️ COFFEE is out now on all digital music platforms! | Link in bio.

A post shared by Kelly Rowland (@kellyrowland) on

Kelly je s glazbene scene izbivala od 2013. godine nakon što je objavila posljednji album "Talk a Good Game", a proslavila se krajem 90-ih godina kao članica grupe Destiny's Child, zajedno s Beyonce i Michelle Williams. Njihovi hitovi nalaze se među najprodavanijim ženskim izvođačima svih vremena, s više od 60 milijuna prodanih albuma diljem svijeta.

Kelly se nedavno našla u centru pažnje nakon što je Beyoncein otac Matthew Knowles javno izjavio da je nju i njegovu kći zlostavljao član grupe Jagged Edge i to dok su još bile maloljetne, no ne u seksualnom smislu.

"Osjećam potrebu da objasnim da nisam rekao da su djevojke bile seksualno uznemiravane za vrijeme turneje s Jaggedom Edgeom, rekao sam da su bile maltretirane i da su im bili upućivani neprimjereni komenatri", izjavio je za Page Six.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Žanamari Lalić Celebrity Pozirala u minijaturnoj haljini s dubokim dekolteom pa dobila pohvale: "Najljepša Hrvatica, definitivno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene