Ovo nitko nije očekivao!

Zaručnica cijenjenog glumca iznenadila fotkom iz hotelske sobe, na sebi nije nosila ništa osim nakita!

Rosie Huntington-Whiteley - 12 Rosie Huntington-Whiteley - 12 Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Rosie Huntington-Whiteley - 11 Rosie Huntington-Whiteley - 2 Rosie Huntington-Whiteley - 1 Rosie Huntington-Whiteley - 5 Rosie Huntington-Whiteley - 9 Rosie Huntington-Whiteley - 8 Rosie Huntington-Whiteley - 6 Rosie Huntington-Whiteley - 3 Rosie Huntington-Whiteley - 4 Rosie Huntington-Whiteley - 7 +23 Rosie Huntington-Whiteley - 10 Galerija

Manekenka Rosie Huntington-Whiteley zagolicala je maštu pratitelja fotografijom iz kreveta na kojoj je pozirala potpuno gola, evo što je objavila.

Manekenka Rosie Huntington-Whiteley ovih dana boravi u Cannesu zbog velikog filmskog događanja, a smještena je u luksuznom hotelu s pogledom na more.

Da odmara, svaki dan pokazuje na Instagramu, a jednom objavom zagolicala je maštu svojim pratiteljima.

Naime, Rosie se fotografirala ležeći potrbuške u krevetu i to potpuno gola, a u prvom planu bila je njena stražnjica.

Na sebi je imala samo zlatni nakit, a dok se nekima svidjelo to što je objavila, drugi baš i nisu bili oduševljeni.

''Ne lajkam golu fotku'', ''Zašto si se slikala gola?'', ''Prevulgarno…'', pisali su joj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Inače, Rosie je već godinama zaručena za glumca Jasona Stathama, a zajedno imaju i dvoje djece, kćerku Isabelle i sina Jacka.

Ovaj je dvojac često bio na meti izrugivanja zbog dvije stvari, a zle jezike pobijedili su i dokazali da je njihova ljubav od svega jača.

Naime, manekenka je nekoliko centimetara viša od Jasona, a na temelju toga mnogi su ih godinama ismijavali, a osim toga, mnogi su mislili kako ovaj par neće uspjeti i zato što je među njima velika razlika u godinama.

Međutim, dogodilo se upravo suprotno i sretni su već više od deset godina.

Njihov prvi susret dogodio se na glazbenom festivalu Coachella 2010. godine, a šest mjeseci nakon što su se upoznali počeli su skupa živjeti.

"Mi smo najbolji prijatelji. Nasmijava me svaki dan i imam osjećaj kao da prije njega nisam imala pravog dečka", izjavila je jednom prilikom Rosie te istaknula da su joj od braka uvijek bila važnija djeca.

Pogledaji ovo Rosie Huntington-Whiteley - 4 Celebrity Veliki ožiljak na vratu lijepe manekenke ozbiljno je zabrinuo sve koji su ga vidjeli, a iznenadila je i pojavom u trenirci i bez šminke

Pogledaji ovo Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley - 2 Celebrity Miljenik žena i 20 godina mlađa ljepotica pobijedili su sve predrasude i još su zaljubljeni preko ušiju, a ona je pokazala savršeno tijelo nakon poroda!

Pogledaji ovo Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham Celebrity Miljenik žena pao je u drugi plan zbog prozirne haljine svoje 20 godina mlađe zaručnice, a par kojem su se nekad rugali pobijedio je sve predrasude!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Oliver Ivanišević i ToMa Nives Ivanišević - 2 Nives Ivanišević - 3 Nives Ivanišević - 2 +27 Nives Ivanišević - 1 Celebrity Nives Ivanišević svom je sinčiću pokazala bivše radno mjesto, a tamo ga je dočekao naš mladi pjevač kojeg znate iz showa Nove TV!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez +27 Jennifer Lopez Celebrity J.Lo novinar pitao jesu li glasine o razvodu od Afflecka istina, odgovorila je u svom stilu, a onda se uključio i njen kolega: ''U redu, ovako nećemo…''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene