uživaju na odmoru

Miljenik žena pao je u drugi plan zbog prozirne haljine svoje 20 godina mlađe zaručnice, a par kojem su se nekad rugali pobijedio je sve predrasude!

Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham Profimedia 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham Rosie Huntington-Whiteley Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley - 1 Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley - 2 Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley - 3 Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley - 4 Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley - 1 Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley - 3 Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley - 4 Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham - 5 +24 Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham - 7 Galerija

Rosie Huntington-Whiteley pokazala je besprijekornu figuru u prozirnoj haljini na odmoru u Grčkoj, gdje je snimljena sa zaručnikom Jasonom Stathamom i njihovim sinom Jackom.

Glumac Jason Statham (55) i manekenka Rosie Huntington-Whiteley (35) s djecom se trenutačno odmaraju u Grčkoj, gdje nisu uspjeli pobjeći paparazzima.

Pogledaj i ovo Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham (Foto: Profimedia) čekaju drugo dijete Zbog 20 godina razlike svi su sumnjali u njihovu vezu, no prelijepa manekenka i zvijezda akcijskih filmova sada su sretniji nego ikad!

Par je snimljen u restoranu i tijekom šetnje sa svojim petogodišnjim sinčićem Jackom, a Rosie je u prozirnoj bijeloj haljini ispod koje je nosila minijaturni bikini bila pravi mamac za poglede.

Manekenka se brzo vratila u top-formu nakon rođenja njihove kćerkice Isabelle, koja je na svijet stigla u veljači ove godine. Liniju je ranije ovog ljeta pokazala i tijekom odmora u Španjolskoj, gdje je snimljena u zelenom kupaćem kostimu.

Rosie i Jason, koji slovi kao miljenik žena, upoznali su se na glazbenom festivalu Coachella 2010. godine, a samo šest mjeseci kasnije počeli su živjeti zajedno. Ispočetka su često bili na meti kritika zbog velike razlike u godinama, no čini se da ih to nije pokolebalo. Jason je 2016. godine i kleknuo pred Rosie, a iako su zaručeni već pet godina, čini se da im se ne žuri stati pred oltar.

Zanimljivo je da su nekada bili meta izrugivanja, i to zbog razlike u visini s obzirom na to da je Rosie nekoliko centimetara viša od Jasona.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna Madonna Madonna Madonna - 8 +1 Madonna i Ahlamalik Williams Celebrity Stvarnost nema veze s Instagramom: Madonna bez filtera i fotošopa izgleda kao druga osoba, pogledajte fotke koje su zaprepastile javnost!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica - 1 Ana Gruica - 9 Ana Gruica - 2 Ana Gruica - 1 +11 Ana Gruica Uglešić Celebrity Poznata Splićanka pozirala sa suprugom i bivšim partnerom, pa pokrenula lavinu komentara: "Osmijesi se svima ne mogu namjestiti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene