Tako treba!

Miljenik žena i 20 godina mlađa ljepotica pobijedili su sve predrasude i još su zaljubljeni preko ušiju, a ona je pokazala savršeno tijelo nakon poroda!

Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley - 2 Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley - 2 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley - 2 Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley - 1 Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley - 3 Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley - 4 Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley - 1 Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley - 3 Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley - 4 Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham - 6 Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham - 5 +21 Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham - 4 Galerija

Jason Statham proveo je vikend na jednom španjolskom otoku u društvu svoje predivne djevojke Rosie Huntington-Whiteley i kolege glumca Joela Edgertona.

Poznati holivudski glumac Jason Statham provodi slobodno vrijeme najbolje što može, a društvo su mu na španjolskom otoku pravili prijatelji i zaručnica Rosie Huntigton-Whiteley.

Pogledaj i ovo Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Profimedia) pobijedili predrasude Poznati ćelavac dobio drugo dijete s 20 godina mlađom ljepoticom, na početku veze predviđali su im kratak vijek i čak su im se rugali!

Poznati par spas od ljetnih vrućina tražio je u moru, a glumac je svoju partnericu provozao i na jet-skiju, a potom su sunčeve zrake upijali na palubi jahte.

Manekenka je pokazala svoju sjajnu figuru nakon rođenja kćerkice Isabelle u kričavo zelenom jednodijelnom kupaćem kostimu, dok je Jason sakrivao svoje mišiće u kupaćim hlačama i crnoj majici dugih rukava.

Paru i prijateljima pridružio se i Jasonov kolega glumac Joel Edgerton.

Ovaj je dvojac često bio na meti izrugivanja zbog dvije stvari, a zle jezike pobijedili su i dokazali da je njihova ljubav od svega jača.

Naime, manekenka je nekoliko centimetara viša od Jasona, a na temelju toga mnogi su ih godinama ismijavali, a osim toga, mnogi su mislili kako ovaj par neće uspjeti i zato što je među njima velika razlika u godinama. Međutim, dogodilo se upravo suprotno i sretni su već više od deset godina.

Njihov prvi susret dogodio se na glazbenom festivalu Coachella 2010. godine, a šest mjeseci nakon što su se upoznali počeli su skupa živjeti. Jason je i 2016. godine kleknuo pred Rosie, a iako su zaručeni već pet godina, čini se da im se ne žuri stati pred oltar.

"Mi smo najbolji prijatelji. Nasmijava me svaki dan i imam osjećaj kao da prije njega nisam imala pravog dečka", izjavila je jednom prilikom Rosie te istaknula da su joj od braka uvijek bila važnija djeca.

Osim kćerke Isabelle, par već ima petogodišnjeg sina kojeg su nazvali Jack.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Bocelli i Veronica Berti - 1 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 6 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 5 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 3 +7 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 4 Celebrity Supruga talijanskog slavuja na jahti priredila golišavi show za paparazze, a i on je pokazao više od očekivanog!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Natali Dizdar Natali Dizdar i William Perge - 1 Natali Dizdar - 1 Natali Dizdar - 2 +8 Natali Dizdar - 1 Celebrity Natali Dizdar iznenadila seksi fotkom iz mora, mokri badić otkrio je više nego što smo od nje navikli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene