ups!

Supruga talijanskog slavuja na jahti priredila golišavi show za paparazze, a i on je pokazao više od očekivanog!

Andrea Bocelli i Veronica Berti - 2 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 2 Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Bocelli i Veronica Berti - 1 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 6 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 5 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 3 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 4 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 1 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 2 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 3 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 4 Andrea Bocelli i Veronica Berti - 5 +1 Andrea Bocelli (FOTO: PR) Galerija

Andrea Bocelli i supruga Veronica Berti snimljeni su na svojoj jahti gdje su uživali u tipičnim ljetnim radostima, a pritom su i oboje pokazali više od očekivanog.

Talijanski slavuj Andrea Bocelli (63) sa suprugom Veronicom Berti (38) snimjen je na luksuznoj jahti koju je kupio 2019. godine.

Pogledaj i ovo Andrea Bocelli i Veronica Berti Razlika u godinama im ne smeta! Preselili su jedno k drugom čim su se upoznali, a malo tko zna kako uopće izgleda supruga najpoznatijeg svjetskog opernog tenora!

Bračni par opušteno je uživao u ljetnim radostima, a usput su priredili i pravi show za paparazze. Veronica se na palubi presvlačila kao da je nitko ne gleda te je pokazala gole grudi, a i Andrea je prilikom izlaska iz mora otkrio više od očekivanog.

Golišave fotografije para obišle su svijet, a zbog velike razlike u godinama, od samih su početaka privlačili veliko zanimanje javnosti.

Slavni tenor suprugu je upoznao 2002. godine na jednoj zabavi. Berti je u to vrijeme imala tek 18 godina, a njihova je ljubav započela kao u filmskoj priči. Bocelli je Veronicu osvojio kada joj je otpjevao ariju.

"Svi su bili tamo i to je zaista bio divan trenutak. Bio je to najbrži početak neke veze jer smo se zbližili iste večeri", ispričao je Andrea kasnije u intervjuima. Iako je među njima razlika od 25 godina, time se nikada nisu zamarali. Bocelli je ispričao kako su velike dobne razlike tradicija u njegovoj obitelji te nešto što se podrazumijeva.

Bocelli se zbog mlađahne Berti tada razveo od prve supruge Enrice Cenzatti s kojom ima sinove Amosa i Mattea Enrica. S Veronicom je 2012. dobio kćer Victoriju čije su rođenje obilježili pjesmom "Qualche Stupido" koju su zajedno otpjevali. Vjenčali su se dvije godine kasnije na bajkovitoj ceremoniji u svetištu Madonne di Montenero u Toskani.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 5 Žanamari Perčić - 6 +27 Žanamari Perčić - 7 Celebrity Žanamari uskočila u najmanji mogući bikini i napravila potpunu pomutnju: "Ne mogu, gasite Instagram!"

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar Saša Lozar Saša Lozar Saša Lozar - 1 +13 Saša Lozar - 2 Celebrity Saša Lozar pokazao kako uživa sa suprugom s kojom ga rijetko vidimo, a još rjeđe su u ovakvim izdanjima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene