moderna grace kelly

Cijela plaža gledala je u zanosnu plavušu, badić s izrezom sve je savršeno naglasio - manu joj je teško naći!

Rose Bertram Rose Bertram Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Rose Bertram Rose Bertram Rose Bertram Rose Bertram Rose Bertram Rose Bertram Rose Bertram Rose Bertram Rose Bertram Rose Bertram +9 Rose Bertram Galerija

Rose Bertram plijenila je poglede na plaži u Cannesu, nakon što je pokorila crveni tepih u atraktivnom izdanju.

Belgijska manekenka Rose Bertram jedna je od glavnih zvijezda ovogodišnjeg 77. Filmskog festivala u Cannesu.

Nakon što je očarala svojom pojavom na svečanom prikazivanju filma "Drugi čin", Rose je snimljena na plaži, gdje je također bila pravi mamac za poglede.

Atraktivna manekenka pokazala je besprijekornu figuru u bijelom kupaćem kostimu s izazovnim izrezom, koji je savršeno naglasio i njezine ženstvene obline, a oduševila je i izgledom bez trunke šminke.

Bertram inače zovu modernom Grace Kelly zbog njezina istančanog modnog ukusa, urođene otmjenosti, ali i fizičke sličnosti s čuvenom glumicom i princezom.

29-godišnja Rose karijeru je započela kad joj je bilo samo 13 godina, a s 18 se iz Belgije preselila u London, gdje je potpisala za agenciju Marilyn.

Otad je snimila brojne modne kampanje, pozirala je na naslovnicama modnih časopisa, a bila je i prva belgijska manekenka na naslovnici časopisa Sports Illustrated Swimsuit Issue 2015. godine.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rose Bertram (@rose_bertram)

Rose je i majka dviju djevojčica koje ima s partnerom Gregoryjem, a s njim je u vezi od 2012. godine.

Pogledaji ovo Demi Moore - 1 Celebrity Zbog najnovijih fotografija mnogima se čini kao da Demi uopće ne stari, glumica izgleda kao na početku karijere!

Pogledaji ovo Kelly Rowland - 1 Celebrity Prizori okršaja pjevačice i zaštitarke završile u svim svjetskim medijima, evo što se zapravo krije iza njih!

Pogledaji ovo Anja Rubik Celebrity Neobičan i upečatljiv kupaći kostim pokazao je zašto je ova žena jedna od najtraženijih na planetu

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson i Mate Bulić Marko Perković Thompson i Mate Bulić +16 Marko Perković Thompson i Mate Bulić Celebrity Thompsona je na povratak nastupima nagovorio sin zbog kojeg se prije dvije godine povukao iz javnosti: "Obećao mu je!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Portret Kate Middleton Kate Middleton - 1 Kate Middleton u zelenoj haljini - 3 Kate Middleton u zelenoj haljini - 2 +26 Kate Middleton u zelenoj haljini - 1 Celebrity Novi portret Kate Middleton izazvao je burne reakcije, javnost ne vjeruje što vidi: "Što se dogodilo njezinu prekrasnom licu?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene