njegov ante mihael

Thompsona je na povratak nastupima nagovorio sin zbog kojeg se prije dvije godine povukao iz javnosti: "Obećao mu je!"

Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Dubravka Petric/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson i Mate Bulić Marko Perković Thompson i Mate Bulić Marko Perković Thompson i Mate Bulić Marko Perković Thompson i Mate Bulić Marko Perković Thompson i Dražen Zečić Marko Perković Thompson In Magazin: Marko Perković Thompson Tiho Orlić i Marko Perković Thompson +10 Marko Perković Thompson - 3 Galerija

Marko Perković Thompson 2022. godine povukao se iz javnosti i otkazao sve nastupe kako bi bio uz sina Antu Mihaela, koji ga je sada nagovorio da se vrati na pozornicu.

Marko Perković Thompson vraća se na pozornicu nakon dvije godine pauze od nastupa.

S Matom Bulićem i Draženom Zečićem pjevat će na obnovljenom stadionu Gospin dolac u Imotskom 6. kolovoza, a iz Thompsonova tima otkrili su da je za njegov povratak najzaslužniji sin Ante Mihael.

"Nekoliko mjeseci sin ga je nagovarao da se vrati nastupima. Thompson mu je obećao da će to i učiniti. Stoga se na nagovor sina Ante Mihaela Thompson odazvao da bude gost s nekoliko pjesama u Imotskom", potvrdili su za 24 sata iz menadžmenta Marka Perkovića Thompsona. Naglasili su i kako to nije njegov povratnički koncert.

"Nije, zato što on nikad nije ni otišao", poručili su iz Thompsonova tima.

Thompson je posljednji koncert održao 2022. godine, nakon čega se povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz svog sina Antu Mihaela, koji je završio u bolnici, a cijela obitelj otad je prolazila kroz teške trenutke.

Osim Ante, Marko i njegova supruga Sandra Perković imaju još blizanke Katarinu i Cvitu, sina Petra Šimuna i kćer Divu Mariju.

Krajem prošle godine Thompson je s brojnim drugim domaćim glazbenicima snimio domoljubnu pjesmu "Zemlja heroja", koja je brzo osvojila njegovu publiku.

Pogledaji ovo Marko Perković Thompson Celebrity Tim Marka Perkovića Thompsona reagirao na laži koje kruže društvenim mrežama: "On nikada to ne radi!"

Pogledaji ovo Tiho Orlić i Marko Perković Thompson inMagazin Tiho Orlić otkrio čuje li se i dalje s Thompsonom, dijelio je s njim pozornicu čak 20 godina: "Nije to ništa neobično"

Pogledaji ovo Mate Bulić - 1 inMagazin Mate Bulić nahvalio je svog kuma Marka Perkovića Thompsona: ''To je najviše njegova zasluga i on je to cijeli život mene poticao''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Portret Kate Middleton Kate Middleton - 1 Kate Middleton u zelenoj haljini - 3 Kate Middleton u zelenoj haljini - 2 +26 Kate Middleton u zelenoj haljini - 1 Celebrity Novi portret Kate Middleton izazvao je burne reakcije, javnost ne vjeruje što vidi: "Što se dogodilo njezinu prekrasnom licu?"

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Seka Aleksić i suprug - 1 Seka Aleksić i suprug - 2 Seka Aleksić i suprug - 3 Seka Aleksić - 2 +22 Seka Aleksić - 2 Celebrity Seka Aleksić već je dugo godina u sretnom braku, ali malo tko zna njihovu razliku u godinama: "Bila sam napadna kad sam ga vidjela..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene