"on je pravi muškarac"

Seka Aleksić već je dugo godina u sretnom braku, ali malo tko zna njihovu razliku u godinama: "Bila sam napadna kad sam ga vidjela..."

Seka Aleksić - 1 Seka Aleksić - 1 Seka Aleksić/Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Seka Aleksić i suprug - 1 Seka Aleksić i suprug - 2 Seka Aleksić i suprug - 3 Seka Aleksić - 2 Seka Aleksić - 2 Seka Aleksić - 1 Seka Aleksić - 2 Seka Aleksić Seka Aleksić - 1 Seka Aleksić - 4 +16 Seka Aleksić - 7 Galerija

Seka Aleksić i njezin suprug Veljko već su 14 godina u sretnom braku, ali malo tko zna njihovu razliku u godinama.

Srpska pjevačica Seka Aleksić živi u vili u gradu Staroj Pazovi s mužem Veljkom Piljikićem te njihovim sinovima Jakovom i Jovanom.

Par je u braku od 2010. godine, ali malo tko zna da je Seka od supruga starija dvije godine, a sudeći po njezinu izgledu, 43-godišnja pjevačica izgleda vrlo mladoliko. 

"Itekako mislim da su godine važne, a smatram da je idealna razlika ono što imamo moj suprug i ja. Dvije godine sam starija od Veljka" priznala je Seka.

Izgleda li vam Seka mlađe od supruga?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Otkrila je i kako je izgledao njihov prvi susret.

"Bila sam vrlo napadna kad sam vidjela Veljka. Dopao mi se odmah fizički. Zatvorila sam oči i rekla: 'Ovo će biti moj muž.' Osjetila sam da je on pravi muškarac za mene. Mada je i njegov pogled govorio sve", rekla je jednom prilikom u emisiji "AmiG show".

"Voljela sam i boks i prije nego što sam njega upoznala, a kada sam saznala da trenira i on, sve se poklopilo", dodala je.

Malo tko zna da Seka ima i stariju sestru, a njezine fotografije pogledajte OVDJE

Nedavno je pjevačica privedena u Švicarskoj nakon što je u noći sa subote na nedjelju racija upala u klub u kojem je imala zakazan nastup i ustanovljeno je da ni ona ni njezin bend nemaju potrebnu radnu dozvolu.

Pogledaji ovo Dragana Mirković Celebrity Dragani Mirković podršku nakon razvoda dala je kolegica s kojom nije pričala 12 godina, evo što joj je poručila

Pogledaji ovo Seka Aleksić - 3 Nekad i sad Srpska folk zvijezda pozirala kao i 2005. godine na disko kugli: "Svaka sličnost je (ne)namjerna"

Pogledaji ovo Seka Aleksić - 3 Celebrity Turbo folk zvijezda pozirala u kratkoj haljini pa pažnju usmjerila na jedan drugi modni detalj: "Wow, precool"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 9 Salma Hayek - 8 Salma Hayek - 7 Salma Hayek - 6 +25 Salma Hayek - 5 Celebrity Bujno poprsje ugurala je u tijesnu haljinu i opet dokazala da kad se ona negdje pojavi svi ostali padaju u sjenu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 1 +25 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives Celzijus u vrućem hotelskom ručniku zagolicala maštu pratiteljima pa otkrila i više no što je potrebno: "Čarobno izgledaš..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene