"Danas bogatija za dva života"

Srpska folk zvijezda pozirala kao i 2005. godine na disko kugli: "Svaka sličnost je (ne)namjerna"

Seka Aleksić - 3 Seka Aleksić - 3 Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Seka Aleksić - 1 Seka Aleksić - 2 Seka Aleksić Seka Aleksić - 5 Seka Aleksić - 7 Seka Aleksić - 2 Seka Aleksić - 4 Seka Aleksić - 1 Seka Aleksić - 2 Seka Aleksić - 3 +23 Seka Aleksić - 4 Galerija

Seka Aleksić iznenadila je svoje obožavatelje novom fotografijom u kojoj je ponovila uspomenu od prije 19 godina.

Turbo folk zvijezda Seka Aleksić objavila je fotografiju na kojoj pozira sjedeći na disko kugli u blještavoj srebrnoj haljini s detaljima crvenog perja na rukavima.

U samom nizu objavila je još jednu fotografiju iz 2005. godine na kojoj također pozira sjedeći na disko kugli. No, tada je na sebi imala dvodijelni crni badić i preko njega svileni dugi ogrtač.

"Svaka sličnost je (ne)namjerna. 2005. godina i sada", poručila je u opisu Seka. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

"Koja razlika, mladost je mladost, no ti i sada izgledaš dobro", "Ma najljepša si svakako", "Danas bogatija za dva života", "Mlađe izgledaš sada", pisali su joj obožavatelji u komentarima.

Uspoređujući te dvije fotografije možemo vidjeti da se dosta fizički promijenila. Boja kose joj je sada tamnija u odnosu na tada, također ni lice joj više nije isto jer je podlegla raznim zahvatima kao što su botoksi, fileri... 

Jedino što možemo reći da je ostalo isto jest njezina zgodna tamnoputa figura.

Također, osim izgleda dosta toga se promijenilo i u njezinom privatnom životu.

Seka se 2010. godine udala za Veljka Piljkića koji je prije toga bio njezin osobni zaštitar. S njime je dobila dva prekrasna sina Jovana i Jakova s kojima se vrlo često ponosi na društvenim mrežama. 

Jako je posvećena majka, a majčinske obaveze ne padaju joj teško nakon što je godinama pokušavala postati majka. Pjevačica sada redovno uči sa svojim mezimcem, a kako sama priznaje, školske obaveze ne padaju teško, ni njoj, a ni Jakovu. Posebnu sreću donosi joj i mlađi sin Jovan s kojim je trudnoća pjevačici došla kao pravo iznenađenje nakon prve za koju se teško borila.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Leon i Monika Žilavi Leon i Monika Žilavi Leon i Monika Žilavi Magic Leon +17 Leon Žilavi - 6 Celebrity Potresna ispovijest supruge pobjednika Supertalenta: "Sve što vidiš je crnilo i više ne znaš razlikovati istinu od laži koju ti je nametnuo Sotona"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević s mamom Vesnom Nives Ivanišević - 1 Nives i Goran Ivanišević - 2 Nives Ivanišević - 2 +25 Nives Ivanišević Celebrity Neutješna Nives Ivanišević objavila fotografiju s pokojnom majkom: "Nedostaješ mi svaki dan"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene