Što je ovo?

Turbo folk zvijezda pozirala u kratkoj haljini pa pažnju usmjerila na jedan drugi modni detalj: "Wow, precool"

Seka Aleksić - 3 Seka Aleksić - 3 Antonio Ahel/PIXSELL 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Seka Aleksić - 2 Seka Aleksić - 4 Seka Aleksić - 1 Seka Aleksić - 3 Seka Aleksić - 1 Seka Aleksić - 2 Seka Aleksić - 1 Seka Aleksić - 2 Seka Aleksić - 3 Seka Aleksić - 4 +19 Seka Aleksić - 5 Galerija

Seka Aleksić jedna je od mnogih regionalnih zvijezda koje su gostovale na premijernom događaju u Beogradu.

Pjevačica Seka Aleksić odjenula je crnu kratku haljinu s dugim rukavima, a na to je kombinirala visoke čizme od prozirnog materijala s crtom po sredini.

Na prvi pogled izgledalo je kao da ima najlonke pa su ove čizme definitivno sve zaintrigirale. Crne sunčane naočale i sjajna srebrna torba dodatno su začinile ovaj JK stajling.

Naime, ovaj Sekin modni izričaj neodovljivo podsjeća na outfite njezine kolegice Jelene Karleuše. Seka je kosu samo raspustila, a na fotografijama je pozirala vrlo ozbiljno.

Na Instagram storijima otkrila je kako je tu večer gostovala na dva eventa, a na oba je stigla u različitim modnim kombinacijama. S prvog je podijelila i fotografiju, dok je sa drugog stavljala samo Instagram storije. 

Za ovaj drugi odjenula je također crnu kombinaciju, no ovdje je riječ o crnim širokim kožnim hlačama preko kojih je odjenula neobičan bodi, a dodala je i kožne široke rukavice koje su se protezale sve do lakta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

"Woow, precool", "Prelijepa", "Kraljica", "Kako ja tebe ženo volim", "Goriš", "Koliko si ti lijepa", samo su neki od komentara.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko - 6 Šime Vrsaljko - 7 Šime Vrsaljko - 5 Šime Vrsaljko - 4 +17 Šime Vrsaljko - 2 Nekad i sad Pogledajte kako je Šime Vrsaljko izgledao prije 13 godina, njegovao je malo drugačiji imidž nego danas!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston i Matthew Perry - 5 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 1 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 6 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 3 +25 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 4 Celebrity Smrt Matthewa Perryja najteže je pala ovoj Prijateljici, drugi je to veliki gubitak za nju u kratkom razdoblju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene