Jedna stvar odmah upada u oči!

Seka Aleksić svoje prvo dijete dugo je priželjkivala, a sada je pokazala kako je uredila njegovu sobu

Seka Aleksić - 3 Seka Aleksić - 3 Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Seka Aleksić - 2 Seka Aleksić - 1 Seka Aleksić - 1 Seka Aleksić - 2 Seka Aleksić - 3 Seka Aleksić - 4 Seka Aleksić - 5 Seka Aleksić - 6 Seka Aleksić - 7 Seka Aleksić - 2 +17 Seka Aleksić - 1 Galerija

Srpska pjevačica Seka Aleksić na Instagramu se često hvali obiteljskim trenucima, a sada je pokazala i kako izgleda spavaća soba njenog sina Jakova koji je nedavno krenuo u školu.

Srpska turbo-folk zvijezda Seka Aleksić na društvenim mrežama često s pratiteljima dijeli obiteljske trenutke koje proživljava sa svojim suprugom Veljkom i sinovima Jakovom i Jovanom.

Upravo sin Jakov prije nekoliko je dana slavio sedmi rođendan, a u rujnu je krenuo i u školu. A povodom tih događaja Seka je podijelila kako izgleda soba njenog prvašića.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Od ove godine prostor je upotpunio radni stol i sve potrebno što treba jednom školarcu.

Posebnu pozornost ukrala je i tapeta na zidu koja izgleda kao velika karta svijeta. A da je Jakov već zna i koristiti, pokazuje i snimka koju je pjevačica objavila na svom Instagram profilu.

Seka je jako posvećena majka, a majčinske obaveze ne padaju joj teško nakon što je godinama pokušavala postati majka. Pjevačica sada redovno uči sa svojim mezimcem, a kako sama priznaje, školske obaveze ne padaju teško, ni njoj, a ni Jakovu. Posebnu sreću donosi joj i mlađi sin Jovan s kojim je trudnoća pjevačici došla kao pravo iznenađenje nakon prve za koju se teško borila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Lee Curtis i Arnold Schwarzenegger - 4 Jamie Lee Curtis i Arnold Schwarzenegger - 1 Jamie Lee Curtis Jamie Lee Curtis +21 Jamie Lee Curtis u filmu ''Istinite laži'' - 8 Nekad i sad Prije 30 godina zavodila je Schwarzeneggera u scenama koje su nezaboravne, a evo kako njih dvoje izgledaju danas!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 1 +26 Nives Celzijus - 2 Celebrity Celzijus užarila društvene mreže, pozirala samo u seksi kompletu i bez šminke na lijepom licu: "Kakva divna fotka"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene