Vidjela se raskoš

Gumbi na haljini srpske folk-zvijezde bili su svi do jednog raskopčani, morala je dobro pripaziti kako će se namjestiti

Seka Aleksić Seka Aleksić Antonio Ahel/Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Seka Aleksić - 2 Seka Aleksić - 1 Seka Aleksić - 3 Seka Aleksić - 4 Seka Aleksić - 5 Seka Aleksić Seka Aleksić Seka Aleksić - 4 Seka Aleksić - 1 Seka Aleksić - 4 +18 Seka Aleksić - 3 Galerija

Seka Aleksić pojavila se na promociji prvog albuma Sare Jo u Beogradu, a pozornost je privlačila odvažnim modnim odabirom.

Srpska folk-pjevačica Seka Aleksić bila je jedna od uzvanica promocije prvog albuma svoje mlade kolegice Sare Jo naziva "Bez kontrole", koji je održan u jednom beogradskom klubu.

42-godišnja Seka za tu je priliku odabrala plavu haljinu na kopčanje, ali sve gumbe na njoj ostavila je raskopčane. Tako su se ispod nje nazirale raskošne grudi jer nije nosila grudnjak i morala je dobro pripaziti da ne pokaže više nego što je planirala.

Seka se nedavno našla u centru pozornosti kada je odvela na maturu djevojčicu koja je bila žrtva vršnjačkog zlostavljanja i time izazvala divljenje javnosti.

Dirnula je i rasplakala svoje brojne obožavatelje nakon što je ispunila obećanje koje je dala jednoj romskoj djevojčici koja je trpjela vršnjačko zlostavljanje u školi. Njezino je ime Mia i romskog je porijekla, a kolege učenici poklonili su joj bakrenu žicu uz komentar "tvoji svakako skupljaju bakar, pa da doprinesemo". Uz to je ostala bez pratnje za maturalnu večer, a cijela je priča ubrzo dospjela u javnost, pa i do Seke, koja je odmah reagirala i rekla da će joj ona osobno biti pratnja.

"Evo, ja ću s njom na maturu! Gdje je ta djevojčica?" napisala je pjevačica tada na Twitteru, a akciju su podržale mnoge javne ličnosti, koje su također poručile da žele na malu maturu u Vrbas.

Da je ispunila obećanje, Seka je pokazala i na svom profilu na Twitteru objavivši njihove zajedničke snimke i fotografije s maturalne.

"Mi odrasli svi smo pali na ispitu! Mia je s prijateljima otišla na maturu, možemo se samo nadati da će djeca biti mnogo bolji ljudi nego što smo mi", napisala je pjevačica uz objavu.

"Hvala i bravo! Primjer ljudskosti. Blago majci što te rodila", "Bravo, Seko", "Bravo, svaka čast", "Osoba godine definitivno, za mene otkriće godine!!! Kapa dolje i sve dobro od srca. Bravo, bravo, bravooo", "Predivno Seko, tako se mijenja društvo", "Hvala vam na ovome", "Plačem", "Samo ti se mogu nakloniti", "Bravo, Seko, kakvo srce imaš", "Gospođo Aleksić, kao muškarac priznajem da su mi suze u očima zbog vaše geste prema ovoj djevojčici. Vi vraćate vjeru da bio čovjek mali ili veliki može biti čovječina, oprostite na mojoj iskrenosti, bravo", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Rajčić i Nikola Pokrivač Iris Rajčić Iris Rajčić i Nikola Pokrivač Iris Rajčić i Nikola Pokrivač +25 Iris Rajčić i Nikola Pokrivač Nekad i sad Sjećate li se kojeg je nogometaša Iris Livaja ljubila prije Marka? Bili su u vezi samo dva mjeseca, no zajednička prošlost još ih prati

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Melissa Reddy - 15 Melissa Reddy - 7 Melissa Reddy - 6 Melissa Reddy - 2 +10 Melissa Reddy - 5 Celebrity Slavna sportska novinarka pohvalila se da ljetuje u Hrvatskoj, evo čime je opsjednuta, a fotkama koje je objavila dive se baš svi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene