uživala u zagrebu

Riskantan dekolte srpske folk-zvijezde jedva je uspio obuzdati bujne obline koje voli isticati!

Seka Aleksić Seka Aleksić Seka Aleksić/Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Seka Aleksić Seka Aleksić Seka Aleksić - 4 Seka Aleksić - 1 Seka Aleksić - 4 Seka Aleksić - 3 Seka Aleksić - 2 Seka Aleksić - 1 Seka Aleksić - 6 Seka Aleksić - 5 +9 Seka Aleksić - 4 Galerija

Seka Aleksić pojavila se u Zagrebu, gdje joj je na jednoj svečanosti uručena i posebna nagrada.

Pjevačica iz susjedne nam Srbije Seka Aleksić odazvala se pozivu na Story Hall of Fame, koji je održan u Zagrebu, a potrudila se i ostaviti poseban dojam na domaćine i obožavatelje u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Seka Aleksić - 3 Što je ovo? Turbo folk zvijezda pozirala u kratkoj haljini pa pažnju usmjerila na jedan drugi modni detalj: "Wow, precool"

42-godišnja Seka obukla je dugu kožnu haljinu, s neobičnim izrezom s prednje strane i dekolteom. Na crvenom je tepihu zavodljivo pozirala, a može se pohvaliti i da joj je pripala nagrada u kategoriji Diva.

Seka je jedna od najpopularnijih folk-zvijezda ovih prostora, poznata je i po isticanju svojih ženstvenih oblina, a nerijetko se u javnosti pojavi u izazovnim modnim kombinacijama koje ističu njezin dekolte.

"Ma kakvi ja originalna! Oblačim se onako kako se osjećam, nisam netko tko slijepo prati modu, oblačim se u skladu s raspoloženjem", rekla je pjevačica jednom prilikom za Express tabloid.

Pjevačica je od 2010. godine u braku s Veljkom Piljikićem, s kojim ima dvojicu sinova, Jovana i Jakova, koji su joj velika podrška u svemu što radi.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik Ella Dvornik - 2 +30 Ella Dvornik - 1 Celebrity Ella je haljinom prekrila i pola lica, no kad se okrenula, imalo se što vidjeti: "Izvini, ali ja sam morala malo zumirati!''

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišković - 1 Ivana Mišković i Tadija Glasnović Zelka Ivana Mišković Ivana Mišković - 7 +9 Ivana Mišković - 2 Celebrity Pogledajte zašto su svi pomislili da se naša influencerica polugola pojavila na događanju, uspjela je sve zavarati ovim zanimljivim trikom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene