Uvijek izazovna

Turbo-folk zvijezda u pripijenoj je haljini pokazala raskošni dekolte u koji je bilo teško ne pogledati

Seka Aleksić - 3 Seka Aleksić - 3 Amir Hamzagic/ATAImages 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Seka Aleksić - 1 Seka Aleksić - 2 Seka Aleksić - 4 Seka Aleksić Seka Aleksić - 3 Seka Aleksić - 1 Seka Aleksić - 4 Seka Aleksić - 3 Seka Aleksić - 2 Seka Aleksić - 1 +8 Seka Aleksić Galerija

Seka Aleksić u pripijenoj je haljini pokazala raskošni dekolte u koji je teško ne pogledati.

Srpska folk-zvijezda Seka Aleksić stigla je na dodjelu Estradno-glazbene nagrade koju je i osvojila, a na crvenom tepihu zasjala je u pripijenoj plavoj haljini.

Pogledaj i ovo Seka Aleksić - 3 "Danas bogatija za dva života" Srpska folk zvijezda pozirala kao i 2005. godine na disko kugli: "Svaka sličnost je (ne)namjerna"

Svjetlucavi materijal pritisnuo je njene bujne grudi u raskošni dekolte u koji je bilo teško ne pogledati, a na rukama je nosila i dugačke crne rukavice.

Seka je bila dobro raspoložena i nasmijana pozirala za fotografe s nagradom za njen trud i rad.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Ovo pjevačici nije prvi put da ističe svoje ženstvene obline, a nerijetko se u javnosti pojavi u izazovnim modnim kombinacijama koje ističu njen dekolte.

Seka je za Express tabloid po pitanju svog odijevanja izjavila: "Ma kakvi ja originalna! Oblačim se onako kako se osjećam, nisam netko tko slijepo prati modu, oblačim se u skladu s raspoloženjem", rekla je pjevačica.

Inače, Aleksić je u braku od 2010. godine sa Veljkom Piljikićem, a s njim ima i dvojicu sinova Jovana i Jakova.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Julija Rozga Ćuk i Mirela Kokan Julija Rozga Ćuk Silvia Dvornik i Anamarija Asanović Anamarija Asanović +27 Jelena Rozga Celebrity Sestra Jelene Rozge prvi put snimljena u javnosti, malo tko zna kako izgleda jer se ne voli pokazivati: "Ona je potpuno drugi tip"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 4 Danijela Dvornik - 5 +27 Danijela Dvornik Celebrity Danijela Dvornik u sićušnom bikiniju pokazala figuru na kojoj naporno radi, a neki su primijetili i nešto zbog čega su se zabrinuli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene