oaza mira

Zavirite u luksuznu vilu turbo-folk zvijezde, uređena je poput tropskog resorta i ne izgleda kao da je u Srbiji!

Seka Aleksić - 2 Seka Aleksić - 2 Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Seka Aleksić - 1 Seka Aleksić - 5 Seka Aleksić - 3 Seka Aleksić - 6 Seka Aleksić - 4 Seka Aleksić Seka Aleksić Seka Aleksić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Seka Aleksić - 2 Galerija

Seka Aleskić na Instagramu se pohvalila svojom luksuznom vilom s golemim dvorištem s palmama i bazenom, gdje s obitelji provodi svaki slobodni trenutak.

Srpska turbo-folk pjevačica Seka Aleksić (41) pauze od nastupa i snimanja provodi sa suprugom i sinom u svojoj vili u blizini Stare Pazove.

Pogledaj i ovo Seka Aleksić Vidjela se raskoš Gumbi na haljini srpske folk-zvijezde bili su svi do jednog raskopčani, morala je dobro pripaziti kako će se namjestiti

Pjevačica se iz svoje oaze mira javila na Instagramu gdje je u pričama podijelila nekoliko snimki na kojima se vidi golemo dvorište s palmama, bazenom, ležaljkama, ljuljačkama i baldahinima, i sve izgleda poput nekog luksuznog resorta u tropskim krajevima.

Srpski mediji pišu kako je Sekina vila jedna od najluksuznijih kuća na periferiji ovog gradića u Vojvodini, a izgrađena 2009. godine na posjedu od oko 1 hektra ii navodno vrijedi oko pola milijuna eura.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Seka se iz svoje vile često javlja na Instagramu, a još neke od fotografije koje je dosad objavljivala pogledajte u galeriji.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jasenko Houra s obitelji - 2 Jasenko Houra s obitelji - 4 Jasenko Houra s obitelji - 3 Jasenko Houra - 6 +16 Jasenko Houra Celebrity Jasenko Houra objavio rijetku obiteljsku fotku i pokazao zgodnu djecu i suprugu Kanađanku!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović +0 Zlatan Ibrahimović Celebrity Prizori Zlatana Ibrahimovića u zlatnom Ferrariju kojim se počastio za 40. rođendan nisu prošli neopaženo, od njegove cijene će vam se zavrtjeti u glavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene