potpuno shrvana

Smrt Matthewa Perryja najteže je pala ovoj Prijateljici, drugi je to veliki gubitak za nju u kratkom razdoblju!

Jennifer Aniston i Matthew Perry - 4 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 4 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston i Matthew Perry - 5 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 1 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 6 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 3 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 4 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 2 Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Courtney Cox Matt Leblanc, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston Matthew Perry, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Prijatelji Courteney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston - 4 +19 Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Galerija

Jennifer Aniston je, kako pišu strani mediji, najviše od svih Prijatelja shrvana zbog smrti Matthewa Perryja i njoj je njegov iznenadni odlazak najteže pao.

Prema pisanju stranih medija, američka glumica Jennifer Aniston teško se nosi s gubitkom bivšeg kolege iz serije "Prijatelji", Matthewa Perryja, nakon njegove iznenadne i neočekivane smrti 28. listopada.

Manje od godinu dana nakon što je izgubila oca, Johna Anistona, 54-godišnja Jennifer navodno je u potpunosti shrvana zbog Perryja s kojim je bila jako bliska.

"Od preostalih pet, Jen i Courtney Cox najviše se muče, a Jen je vjerojatno ta kojoj je najteže. Ovo je drugi veliki gubitak za nju u manje od godinu dana, a godišnjica smrti njezina oca je pred vratima. Od toga se još uvijek nije u potpunosti oporavila, a sad ju je ovo potpuno slomilo. Unatoč tome što je dala sve od sebe da se oporavi, Perryjeva je smrt za nju potpuno razoran udarac", rekao je njoj blizak izvor za Page Six.

Prošle godine, nakon što je potvrdila smrt svog oca koji je preminuo u dobi od 89 godina, Jennifer je napisala na Instagramu da je on jedan od najljepših ljudi koje je ikad poznavala.

Njoj blizak izvor je za Daily Mail potvrdio da se tada oslanjala na svog bivšeg supruga Justina Therouxa koji joj je pružio veliku podršku, a od kojeg se razvela 2017. godine. Objasnio je da je on je bio veliki izvor utjehe i da ju je zvao gotovo svaki dan kako bi je utješio.

U petak su Jennifer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer i Matt LeBlanc viđeni na Perryjevu posljednjem ispraćaju na groblju Forest Lawn u Los Angelesu. Skupina je bila odjevena u crna odijela dok su tješili jedni druge ispred crkve.

"Gospođa Aniston je bila jedna od prvih koja je stigla", izjavio je tada izvor koji je također bio tamo, kao i glumčeva obitelj.

Groblje na kojem je Matthew sahranjen nalazi se nasuprot studija Warner Bros, gdje su "Prijatelji" snimani 10 sezona, a posljednje je počivalište plejade holivudskih zvijezda - među kojima su Carrie Fisher, Bette Davis, Stana Laurela, Bustera Keatona, Michaela Hutchencea, Anne Heche i mnogih drugih.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Evan Ellingson - 4 Evan Ellingson - 6 Evan Ellingson - 5 Evan Ellingson - 2 +1 Evan Ellingson - 1 Celebrity S 35 godina preminula zvijezda filma na koji smo ronili suze, tužnu vijest potvrdio je njegov otac

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Culpo - 15 Olivia Culpo - 14 Olivia Culpo - 12 Olivia Culpo - 13 +24 Olivia Culpo - 16 Celebrity Jedna od najljepših žena svijeta pokazala top tijelo na razuzdanoj zabavi, evo kako je proslavila svoje zadnje dane slobode!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene