Malo se opustila

Jedna od najljepših žena svijeta pokazala top tijelo na razuzdanoj zabavi, evo kako je proslavila svoje zadnje dane slobode!

Olivia Culpo Olivia Culpo Olivia Culpo/Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Culpo - 15 Olivia Culpo - 14 Olivia Culpo - 12 Olivia Culpo - 13 Olivia Culpo - 16 Olivia Culpo - 10 Olivia Culpo - 11 Olivia Culpo - 18 Olivia Culpo - 17 Olivia Culpo - 9 +18 Olivia Culpo - 8 Galerija

Olivia Culpo proslavila je djevojačku večer u Meksiku i to u društvu desetak prijateljica koje je povela na luksuzno krstarenje.

Bivša Miss Universe Svijeta i manekenka Olivia Culpo proslavila je svoju djevojačku zabavu povodom koje je povela prijateljice na luksuzno krstarenje oko Los Cabosa u Meksiku, a dio atmosfere podijelila je sa svojih 5,3 milijuna pratitelja na profilu na Instagramu.

31-godišnja buduća mladenka pokazala je pritom obline i isklesanu liniju u malenom bijelom bikiniju u kojem odlučila proslaviti posljednje dane slobode, prije nego što se vjenča s 27-godišnjim zaručnikom Christianom McCaffreyjem.

Osim u bijelom bikiniju, cijeli vikend, koliko je djevojačka zabava potrajala, bio joj je obilježen bijelim outfitima, raskošnim dekoracijama, a djevojke su zabavljale i lutkama na napuhavanje s Christianovim likom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Olivia Frances Culpo (@oliviaculpo)

Olivia i Christian počeli su izlaziti 2019. godine nakon što ih je upoznao zajednički prijatelj, a on je kleknuo i zaprosio je na romantičnom putovanju u Amangiri, u ekskluzivnom odmaralištu u pustinji Utaha. Olivia nije otkrila točan datum svadbe, no bivša Miss Rhode Islanda otkrila je na TikToku gdje će se svadba održati i da su se odlučili za njezinu domovinu.

Olivia je prije bila u vezi s Nickom Jonasom i inspirirala je njegov hit Jealous iz 2014. godine, a bila je povezivana s olimpijcem Ryanom Lochteom, NFL zvijezdom Timom Tebowom, igračem New England Patriota Dannyjem Amendolom i modelom Zeddom. Christiana su u prošlosti pak povezivali s ambasadoricom brenda Gucci Brooke Pettet i atletskom zvijezdom Marybeth Sant-Price.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Vitasović Alen Vitasović na Zagreb Beer Festu - 5 Alen Vitasović na Zagreb Beer Festu - 4 Alen Vitasović na Zagreb Beer Festu - 6 +24 Alen Vitasović na Zagreb Beer Festu - 2 Celebrity Vitasović o razlozima boravka u bolnici: ''Jednu noć povratio sam litru i pol krvi, spasila me supruga Eleonora, bilo je jako kritično''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić - 4 Hana Huljić - 5 +25 Hana Huljić - 2 Celebrity Hana Huljić oglasila se na društvenim mrežama nakon nekoliko mjeseci i podijelila lijepe vijesti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene